Tobias Thorleifsson

Tobias Thorleifsson

Klima og miljøutfordringer

I sine foredrag kombinerer Tobias egne erfaringer fra turer i Arktis med historie, formidling av vitenskap, utviklingen i nordområdene, klima og miljøutfordringer. Han har siden 2008 holdt over 400 foredrag i Norge og internasjonalt.

Ønsker du et foredrag med Tobias Thorleifsson? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Tobias har reist på en rekke landsdekkende foredragsturneer på vegne av Klima og Miljødepartementet. I samarbeid med departementet, StormGeo og Bjerknes Senteret har han også utviklet, og holdt, en rekke kurs om klima og miljøutfordringer med lærere og studenter som målgrupper. Publikum har vært skoler, universiteter, bedrifter, ledergrupper og ærverdige organisasjoner som Explorers Club, National Geographic Society, TEDx og Museum of Natural History.

Foredragsturne i USA I 2009 gjennomførte Thorleifsson, i samarbeid med det amerikanske polar legenden Will Steger. I tillegg har Thorleifsson holdt foredrag for en rekke norske bedrifter, ledersamlinger og organisasjoner. 2014 «Nytt Land Nytt Klima»: Foredragsturne på vegne av Klima og Miljødepartementet til universiteter, høyskoler og vitensentre. Tobias Thorleifsson er nyansatt spesialrådgiver innen klimaformidling i Footprint.

Han har jobbet med store offentlige kampanjer, posisjonering, merkevarebygging, internkommunikasjon, kunnskaps og forskningsformidling. Norges mest erfarne Tobias har gjennom en årrekke jobbet med klima og bærekraftsposisjonering av sentrale samfunnstopper, forskere og næringslivsledere. Thorleifsson er en av Norges mest erfarne foredragsholdere men en rekke internasjonal og nasjonale turneer bak seg.

Siden 2007 har han kombinert rollen som polarfarer og ekspedisjonsleder med eget rådgivningsforetak. Han har skrevet og produsert norske og internasjonale TV serier, bidratt i en rekke bokutgivelser og var i en kort periode tilknyttet First House før han ble ansatt i Footprint. Thorleifsson er utdannet på Atlantic College i Wales, i Sjøforsvaret, og har bachelor samt master i historie og internasjonal politikk fra Simon Fraser University i Canada.

Gjennom sin rolle som leder for to internasjonale polarekspedisjoner har Thorleifsson jobbet med bærekraftsposisjonering for blant annet, Will Steger Foundation (US), National Geographic, Bergans og Devold. Siden 2008 har han vært prosjektleder for en rekke av Klima og Miljødepartementets og Miljødirektoratets store formidlingsprosjekter gjennom Klimaløftet.

Generasjon Grønn I 2011 startet Thorleifsson formidlingsprosjektet Generasjon Grønn som i 2016 hadde nådd 250.000 ungdommer i hele Norge. Generasjon Grønn har blitt identifisert av Norsk Gallups årlige klimabarometer som en viktig pådriver for at norske millenials har rangert klimaendringene som en av sine tre viktigste sakene mellom 2012 og 2016. Som foredragsholder og konsulent har Tobias vært engasjert for å styrke klimakunnskap for handling i en rekke bedrifter, organisasjoner og statlige organer som Veidekke, Statens Vegvesen, Utenriksdepartementet, Rederiforbundet, DNT, Ungt Entrepenørskap og Utdanningsforbundet.

Gjennom foredraget får du høre om:

  • Egne erfaringer fra turer i Arktis med historie
  • Formidling av vitenskap
  • Utviklingen i nordområdene
  • Klima og miljøutfordringer

    Ta kontakt for mer info eller booking, du vil få en erfaren foredragsholder som siden 2008 har holdt over 400 foredrag i Norge og internasjonalt.

 

Send en uforpliktende forespørsel på Tobias Thorleifsson

Relaterte foredragsholdere