Alexandra Niemi Olsen

Alexandra Niemi Olsen

Pust for fokus

Fra et heseblesende tempo som arkitekt, til fullstendig stopp. Alexandra har spesialisert seg på hva fokus på pust gir oss. Nå lærer hun deg konkrete øvelser som reduserer stress, samler energi, øker kreativiteten og livsglede i sitt inspirerende foredrag!

Ønsker du et foredrag med Alexandra Niemi Olsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Som arkitekt holdt Alexandra et høyt tempo, med lange arbeidsdager. Skyhøye forventninger til seg selv, kombinert med en travel og sosial hverdag ble til slutt alt annet enn bærekraftig. Den utbrente kroppen sa til slutt stopp. Den eneste veien ut var å gjøre endringer i livet. Alexandra er ikke alene. Sykefravær som følge av utbrenthet vokser – særlig i aldersgruppen 30-34 år. Men det finnes håp!

Alexandra har i flere utforsket hva som skjer når vi tas oss tid til å senke pulsen og hvilke resultater kun få minutter med stillhet i hverdagen gjør for livsglede, kreativitet og fokus i arbeidshverdagen. Ved å benytte pusten som et enkelt og tilgjengelig ankerpunkt, lærer Alexandra deg hvordan pusten er vårt beste verktøy for å samle fokus og energi for å oppnå det du ønsker i arbeid og i livet ellers.

Med foredraget “Pust for fokus” gir også en pedagogisk innføring i hvordan og hvorfor pusteøvelser reduserer stress, gir bedre hukommelse, gir mindre sykefravær og øker vår evne til å omstille oss i livet. Alt dette, og mer til, gir Alexandra innsikt i gjennom sitt foredrag på 45 minutter. Alexandra tilbyr også en forlenget interaktiv workshop på 2 x 45 minutter hvor deltagerne får mulighet til å bli ledet dypere inn i øvelsene.

Book Alexandra og lær om hva et avslappet nervesystem kan gjøre for din glede, produktivitet, lek og drivkraft i livet!

Send en uforpliktende forespørsel på Alexandra Niemi Olsen

Kategorier for Alexandra Niemi Olsen

Relaterte foredragsholdere