Hege Brekke

Hege Brekke

Arbeidsmiljø, kultur, team og ledelse

Hege har en masterutdannelse innen ledelse og pedagogikk, der hun har spesialisert seg innen kultur, strategisk ledelse, prestasjoner i organisasjoner og endringsledelse. Hun er opptatt av læring og adferdsendring. Hege bistår både næringslivet og toppidretten med hvordan vi kan bevege oss fra ambisjon til prestasjon.

Ønsker du et foredrag med Hege Brekke? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Hege er foredragsholder, kursfasilitator og lederutvikler. Hun jobber også som mental trener i toppidretten, og har bistått ulike eliteserielag i både håndball og fotball. I dag jobber hun blant annet med Norges håndballforbund.

Hege er både opptatt av hva som fremmer en sunn prestasjonskultur der vi også tar vare på folket. Hun brenner for å hjelpe individer, team og organisasjoner med sunn og bærekraftig prestasjonsutvikling. Hun gjør det gjennom fokus på en styrkebasert tilnærming i utvikling og læring, samt gjennom å trene opp både det kognitive og det emosjonelle.

Hege har lang erfaring fra organisasjonsutvikling, lederutvikling, ledergruppeutvikling, samt utvikling av team og individer fra både offentlig og privat sektor. Som pedagog er hun opptatt av atferdsendring. Hun ønsker å bygge innsikt og kunnskap gjennom intervensjoner og læring som bygger tillit, trygghet og robuste relasjoner. Hege har lang erfaring med undervisning og fasilitering, samt at hun har erfaring med å være prosessveileder ovenfor større grupper.

Hege er på sitt beste når hun bygger andre opp og utvikler andre, samt innehar rollen som lederutvikler, mental trener og fasilitator ovenfor ambisiøse mennesker, team og organisasjoner som ønsker å bevege seg fra ambisjon til prestasjon.

Hege tilbyr skreddersydde løsninger. Du kan enten bestille ferdigstilte foredrag eller workshop, eller få skreddersydde løsninger etter deres behov. Foredragene varer rundt en time, kursene eller varierer fra halvdagskurs, heldagskurs til 2 dagers kurs.

Nøkkelkompetansen til Hege er endringsledelse, kultur- og organisasjonsutvikling, strategi- og målsettingsarbeid, storgruppedynamikk, prestasjonskultur, ledelse- og lederskapsutvikling, ledergruppeutvikling, utvikling av velfungerende team, selvledelse, mental trening, mental helse, emosjonell smidighet, stressmestring, konflikthåndtering, ambidekstri, rekruttering, strategisk kompetansestyring og konkurranseforberedelser (motivasjon, konsentrasjon, spenningsregulering og visualisering)

Klikk deg inn på ønsker foredrag eller kurs nedenfor

Send en uforpliktende forespørsel på Hege Brekke

Relaterte foredragsholdere