Steinar Mundal

Steinar Mundal

Du vinner hvis du vil

Sitatet «ingen er bare den du ser» tilhører Steinar som snakker om målsetninger, positiv tenking, stressmestring, og teamarbeid. Hør om oppturer og nedturer og det å kunne reise seg etter å ha vært nede for telling.

Ønsker du et foredrag med Steinar Mundal? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Steinar er den yngst utdanna politimann i Norge og startet etter noen år i PST hvor han blant annet hadde mye spaning både på Arne Treholt og Martin Pedersen. Han fikk være med MI5 og Mi6 på en 6 ukers øvelse hvor det var viktig å ikke bli tatt. Av 6 norske politifolk var Steinar den som holdt lengst ut, noe han får fått tillatelse og forteller om i sine foredrag.

Gjennom perioden i PST trente han mye og ble en god langrennsløper og fotballspiller, og startet som landslagstrener i Canada før han kom hjem og ble landslagstrener for rekruttlaget i langrenn, deretter ble han landslagstrener for Herrelandslaget.

I Canada fikk han oppleve ensomheten og det ble etter hvert mye alkohol som igjen gikk utover trener rollen, ut og inn av institusjoner før det endte med en nesten døden episode før Steinar skjønte alvoret.

Etter hvert fikk Steinar noen lokale trenerjobber lokalt, var knallhard med meg selv og etter hvert kjente han at mennesket Steinar kom tilbake og fikk ved et under trenerjobben på herrelandslaget tilbake da Skiforbundet trenge trener på kort tid.

Etter ansettelsen fra Åge Skinstad ble livet igjen snudd til suksess, han var tilbake i manesjen med å trene forskjellige utøvere, deriblant Vibeke Skofterud og mange gode og artige minner med blant annet Petter Northug. Han avsluttet sin aktive karriere som trener for damelaget i skiskyting i 2019.

Nå er Steinar pensjonist på heltid, men holder foredrag som han har gjort gjennom de siste 20 årene til veldig gode tilbakemeldinger. Han har en historie vi alle kan dra nytte av hvor han gjennom sitt innholdsrike liv.

Hør om temaer som:

  • Målsetning
  • Tenke positivt
  • Teamarbeid
  • Hvordan takle stress
  • Balanse i livet
  • Hvordan reise seg når alt har godt galt
  • Hvorfor man skal gi en person en ny sjanse

I foredraget får du også høre om Steinar sitt samarbeid med Kirkens Bymisjon hvor han skulle jobbe med å få 6 personer med et veldigbrokete og utagerende liv skulle gjennomføre Vasaloppet som de sammen lyktes med.

Steinar har solgt nærmere 3.000 bøker som kom ut sommeren 2021 som har samme tittel som dette foredraget «Du vinner hvis du vil»

Send en uforpliktende forespørsel på Steinar Mundal

Relaterte foredragsholdere