Carina Carl

Carina Carl

Psykologisk trygghet i arbeidshverdagen

Carina bistår med å finne finne retning, definere mening og identifisere styrker og snakker om arbeidskultur, stressmestring, selvledelse, indre dialog og teknikker for å redusere mentalt støy og styrke fokuset

Ønsker du et foredrag med Carina Carl? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Carina Carl er psykolog fra Universitetet i København, med diverse videreutdannelser og spesialisering i arbeidspsykologi. Med en imponerende bakgrunn som omfatter ledelsesutvikling, terapi og coaching, samt forfatterskapet av fire bestselgende bøker, har Carina vært en drivkraft bak utviklingen av flere kurs og programkonsepter, både nasjonalt og internasjonalt.

Hennes skreddersydde tilnærming til foredrag, kurs og workshops er enestående, der hun tilpasser innholdet etter hver enkelt bedrifts behov og målsettinger. Carina tar opp viktige temaer som danner grunnlaget for en trygg og effektiv virksomhetskultur, blant annet psykologisk trygghet, trivsel, samarbeid, læringsevne, fleksibilitet og innovasjon.

Etterspørselen etter hennes ekspertise innen motivasjon og presentasjon er betydelig, da hun veileder om effektive verktøy og strategier som definerer veien til suksess, enten det er individuelt eller som en del av et lederteam eller bedriftskontekst.

Blant hennes andre populære temaer er

  • Arbeidskultur
  • Stressmestring
  • Selvledelse
  • Indre dialog og selvkritikk
  • Teknikker for å redusere mentalt støy og styrke fokuset

Carina er dedikert til å veilede ledere, team og organisasjoner for å finne retning, skape mening og identifisere og utnytte deres unike styrker på en måte som genererer konkrete resultater. Med hennes ekspertise er hun katalysatoren din virksomhet trenger for vekst og suksess.

Finn ut mer

Send en uforpliktende forespørsel på Carina Carl

Relaterte foredragsholdere