Jan-Martin Berge

Jan-Martin Berge

Arbeidsmiljø & samspill

Prisvinnende foredragsholder som holder inspirerende foredrag om arbeidsmiljø, medarbeiderskap, jobbengasjement, endring og omstillinger, samt å se muligheter i de utfordringer som dukker opp. Deltagerne får oppleve et engasjerende foredrag i kombinasjon med fag, forskning og humor.

Ønsker du et foredrag med Jan-Martin Berge? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Jan-Martin Berge er psykologspesialist innenfor klinisk psykologi med fordypning i arbeidspsykologi og videreutdanning i kognitiv terapi. Han har hovedansvar for psykisk helse i Aker Care som er et personal- og bedriftshelsetjenestetilbud for ansatte i Akereide selskaper som  Aker Solutions, Aker BP og Cognite.

Jan-Martin har over tid interessert seg for arbeidslivet, menneskene i en organisasjon, hvordan samarbeid skapes og viktigheten med et godt samspill for en god bedriftskultur. Han blir ofte benyttet innen både TV og radio og er gjennom de siste årene blitt en ettertraktet foredragsholder og kursholder.

Foredrag 1 – Arbeidsmiljø & samspill

Dette kritikerroste foredraget som Jan-Martin har levert på utallige arrangement, omhandler temaer som er viktig i en hver organisasjon, firma og avdeling. Med inspirasjon, troverdighet og glimt i øyet emner Jan-Martin å engasjere og motivere deltagerne.

Med en god dose humor blir foredraget aldri kjedelig, og kombinert med sin bakgrunn som psykolog får deltagerne verktøy til å ta med seg i sitt daglige arbeid på arbeidsplassen.

Gjennom hans foredrag får man høre om tema som:
  • Arbeidsmiljø
  • Medarbeiderskap
  • Hvordan man lykkes som team
  • Jobbengasjement
  • Endring og omstillinger
  • Trygghet i arbeidshverdagen
  • Se muligheter i de utfordringer som dukker opp
  • Arbeidsglede under press / stressmestring

Varighet på foredraget er 45 til 60 minutter, men det er også veldig populært med en workshop i etterkant av foredraget på 1,5 time. Jan-Martin har alltid et formøte med kunde, enten via telefon eller over Teams – dette for å være mest mulig forberedt til deres deltakere og levere best mulig. Foredrag og workshop kan leveres på både norsk og engelsk.

Foredraget og en eventuell workshop kan også vinkles mot ledelsen i en organisasjon hvor han kan ta opp temaer som er viktig for deres deltagere. I tillegg til arbeidsmiljø og samhandling snakker han ofte om å bygge team, stresshåndtering, sykefravær, den vanskelige samtalen og ledelse i utfordrende tider.

Nedenfor ligger kort beskrivelse på øvrige foredrag om du ønsker å gå mer ned i dybden på et spesifikt tema.

Foredrag

Send en uforpliktende forespørsel på Jan-Martin Berge

Relaterte foredragsholdere