Digitale foredrag

Hva med noe faglig påfyll til ansatte på hjemmekontor? Selv gjennom skjermen kan foredragsholdere både inspirere og motivere dine ansatte.

Faglig påfyll er noe alle setter pris på. Covid-19 eller ei – digitale foredrag kan både være en gøy og annerledes måte å få gode tips og byggeklosser for fremtiden til bedriften.

Hva med for eksempel foredrag om atferdsendringer i møte med kunder – med foredragsholder og ekspert på kommunikasjon, relasjon og samhandling mellom mennesker – Pellegrino Riccardi.

Eller foredrag om påvirkningen teknologien har på oss mennesker og bedriften med siviløkonom Eirik Norman Hansen.

Med spesialfelt innen ledelse, bedriftskultur, fasilitering, implementering av strategi, kommunikasjon og salg kan det være spennende med Amund Fjeldstad sitt foredrag om at alle ansatte er viktige og at samtlige kan bidra for å løfte bedriftskulturen.

Eller hva med foredraget «Covid-19, hva nå?» med Synneva Erland – om fellesskap og tilhørigheten nå når hjemmekontor både er blitt mer vanlig og i perioder et krav.

Flere og flere foredragsholdere tilbyr digitale foredrag. Kontakt oss gjerne for pristilbud og les mer her. Digitale foredrag – Foredragsholder AS

Øvrige nyhetssaker