kulturforskjeller

Cécile Moroni

Brunost og Champagne

Et humoristisk foredrag om kulturforskjeller sett fra Cécile sine erfaringer som flyttet fra Frankrike til Norge. Hun forteller om sitt møte med norsk arbeidskultur, vaffelfredag, hva som skjer på julebord, likestilling og morsomme observasjoner.

Ønsker du et foredrag med Cécile Moroni? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Cécile Moroni er en fransk-norsk komikere som gjør standupshow på de største scenene i Norge, hun er en fremragende foredragsholder som holder foredrag innenfor kulturforskjeller for næringslivet. Foredragene kan hun gjøre på både Norsk, Engelsk og Fransk.

Hun har to mastergrader innen finans og interkulturell ledelse, og en lang karriere innen strategikonsulent-virksomhet, salg og markedsføring for internasjonale selskaper som blant annet KPMG, Ringenes, Nespresso og Daglig Leder i Beth’s Beauty.

Foredraget Brunost og Champagne

Et humoristisk foredrag om alt den norske arbeidskulturen har å by på sett fra Cécile sine erfaringer som flyttet fra Frankrike til Norge. Hun forteller om sitt møte med norsk arbeidskultur, vaffelfredag, hva som skjer på julebord, likestilling og morsomme observasjoner.

Etter flere år som strategikonsulent har Cécile forlatt livet i Paris for å flytte til Norge og etablert seg i Oslo. Hennes møte med norsk arbeidskultur viser at livet er fullt av nye opplevelser. Hvordan er det egentlig å jobbe med nordmenn?

Elementer hun umiddelbart elsker er vaffelfredag, elementer som hun trenger tid til å forstå, kan man få venner på jobb?) Samt man får høre om det hun stusser over, som hva i alle dager er det som skjer på julebord?

Norge er et av de beste landene å jobbe i, med høy likestilling, god balanse mellom jobb og privatliv og lite hierarkiske forhold. Men hvordan er det å komme uten ifra?

Dette foredrag passer for deg som

  • Gi en boost i motivasjon og engasjement på tvers av funksjoner eller grenser
  • Trenger å øke effektivitet og kvalitet på samarbeid på tvers av ansatte
  • Vil skape et godt arbeidsmiljø som felleskap og tilhørighet
  • Ønsker å gi en innføring i norsk arbeidskultur til ansatte fra hele verden (kan holdes på engelsk)
  • Har lyst å øke bevissthet rundt mangfold og inkludering i Norge
  • Liker å le og å øke selvinnsikt om det positive og det vanskelige i den norske arbeidskulturen
  • Øke kulturforståelse og forbedre samarbeid og tverrkulturell ledelse

Foredraget passer godt for både internasjonale og norske bedrifter, og kan kombineres med workshop og teambuilding.

Et humoristisk foredrag om alt den norske arbeidskulturen har å by på sett fra Cécile sine erfaringer som flyttet fra Frankrike til Norge. Hun forteller om sitt møte med norsk arbeidskultur, vaffelfredag, hva som skjer på julebord, likestilling og morsomme observasjoner.

Send en uforpliktende forespørsel på Cécile Moroni

Relaterte foredragsholdere