Cécile Moroni

Brunost og Champagne

Et humoristisk foredrag om kulturforskjeller sett fra Cécile sine erfaringer som flyttet fra Frankrike til Norge. Hun forteller om sitt møte med norsk arbeidskultur, vaffelfredag, hva som skjer på julebord, likestilling og morsomme observasjoner.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Cécile Moroni? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Cécile Moroni er en fransk-norsk komikere som gjør standupshow på de største scenene i Norge, hun er en fremragende foredragsholder som holder foredrag innenfor kulturforskjeller for næringslivet. Foredragene kan hun gjøre på både Norsk, Engelsk og Fransk.
Hun har to mastergrader innen finans og interkulturell ledelse, og en lang karriere innen strategikonsulent-virksomhet, salg og markedsføring for internasjonale selskaper som blant annet KPMG, Ringenes, Nespresso og Daglig Leder i Beth’s Beauty.

Foredraget Brunost og Champagne

Etter flere år som strategikonsulent har Cécile forlatt livet i Paris for å flytte til Norge og etablert seg i Oslo. Hennes møte med norsk arbeidskultur viser at livet er fullt av nye opplevelser.

Elementer hun umiddelbart elsker er vaffelfredag, elementer som hun trenger tid til å forstå, kan man få venner på jobb?) Samt man får høre om det hun stusser over, som hva i alle dager er det som skjer på julebord?

Norge er et av de beste landene å jobbe i, med høy likestilling, god balanse mellom jobb og privatliv og lite hierarkiske forhold. Men hvordan er det å komme uten ifra?

I dette foredraget forteller Cécile om sin opplevelse av norsk arbeidskultur på en humoristisk måte. Man får høre om hennes vittige observasjoner og gjestene er garantert god latter gjennom foredraget.

Foredraget passer godt for både internasjonale og norske bedrifter, og kan kombineres med workshop og teambuilding.

Send en uforpliktende forespørsel på Cécile Moroni

Send en uforpliktende forespørsel på Cécile Moroni

Kategorier for Brunost og Champagne

Relaterte foredragsholdere