Julien S. Bourrelle

Kulturforskjeller & rakettforskere

Julien er en av Norges fremste foredragsholdere innen kulturforskjeller og snakker om temaer som kommunikasjon, mangfold, inkludering, arbeidsmiljø, sosialisering og hvordan man respekterer hverandre til tross for ulikheter.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Julien S. Bourrelle? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Julien ble født i Canada og da han var 20 år snakket han kun fransk og hadde aldri vært utenfor landegrensene, og 10 år etter hadde han vært i 5 nye land og lært 4 nye språk. I hvert av disse landene fikk han se ulike kulturforskjeller og ulike måter å kommunisere på.

I dag holder Julien foredrag om hvordan man på ulike måter kan kommunisere til tross for at det er ulik bakgrunn og kultforskjeller i et samfunn, i et firma, på en avdeling eller i et prosjekt som skal settes i gang.

I foredragene får man høre om hvordan man skal forstå ulike kulturer, viktigheten med å respektere hverandre til tross for ulikheter, sosialisering og smalltalk. Gjennom ulike historier fra Julien sitt innholdsrike liv hører man inspirerende, engasjerende og morsomme historier.

Gjennom de siste årene har Julien gitt ut en rekke bøker som ved hjelp av humor legger til rette for kommunikasjon på tvers av kulturer. Julien står blant annet bak boken «The Social Guidebook to Norway» som igjen er blir til det det populære foredraget med navn «Cracking the Norwegian Code» Gjennom bøkene er målsetningen å hjelpe de som kommer utenfra med å forstå de lokale, og de lokale med å forstå sin egen kultur bedre.

Julien snakker ofte om hvordan man kan jobbe sammen i et multikulturelt arbeidsmiljø og samtidig øke vår motivasjon og arbeidsglede. Julien vil alltid ta en prat med kunden før arrangementet for å forstå den enkelte oppdragsgiver sitt behov, ønske og eventuelle utfordringer.

Julien holder foredrag på engelsk, norsk og fransk, og kan ta spørsmål fra publikum på spansk. Julien er en ettertraktet foredragsholder nasjonalt som internasjonalt og har blant annet globale kunder NATO, booking.com, PWC, Equinor og DNB for å nevne noen

Temaer man får høre gjennom foredraget er:

  • Kulturforskjeller.
  • Kommunikasjon.
  • Mangfold.
  • Inkludering.
  • Arbeidsmiljø.
  • Sosialisering.
  • Respekt for ulikheter.
  • Norsk kultur.

Må det en rakettforsker til for å forstå oss nordmenn? Kanskje. Julien er rakettforsker.
Han klarte å knekke den norske koden. På en unik og morsom måte forklarer han hvordan vi kommuniserer og blir oppfattet.

Send en uforpliktende forespørsel på Julien S. Bourrelle

Send en uforpliktende forespørsel på Julien S. Bourrelle

Kategorier for Julien S. Bourrelle

Relaterte foredragsholdere