Idar Vollvik

Idar Vollvik

Hvordan skape suksess ved å tenke annerledes?

Gjennom dette foredraget får du høre om Vollvik sitt liv som supergründer, man får høre om de virkemidler han har brukt for å skape suksess ved å tenke annerledes, samt oppturer og nedturer underveis.

Ønsker du et foredrag med Idar Vollvik? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Dette er Norges svar på supergründeren som ble milliardær, og som mistet hele sin formue i hasardiøs aksjespekulasjon. Han har kjent oppturene, og han har kjent nedturene på kroppen. Men energibunten fra Trøndelag har et pågangsmot og en vilje som svært få.

Nå er han i ferd med å bygge seg opp igjen – til tross for problemer underveis. I fagkretser regnes han som en av Norges aller beste markedsførere. Han skaper unik blest og kjennskap til nye produkter uten å benytte seg av tradisjonell markedsføring.

Vil du høre historien, den unike, sanne historien?

Vil du høre en inspirator som gir deg styrke tross motgang? Vil du lære triksene om god markedsføring?

Foredraget til Vollvik pleier å være et aldri så lite «vekkelsesmøter» (ikke av kristelig art), men gir inspirasjon til folk som trenger det, hvor han forteller litt om sin historie og hva han gjør nå. Tema kan være hva som helst alt fra hvordan man kan skape mye ut av lite, opp og nedturer, kultur i et firma, it, marketing, salg med mer.

Får Idar info om ditt firma eller agenda for ditt arrangement vil han legge til rette for dette på sitt foredrag.

Det er også gitt ut 2 bøker om Idar Vollvik som kan selges i forbindelse med foredragene om ønskelig.

Send en uforpliktende forespørsel på Idar Vollvik

Kategorier for Idar Vollvik

Relaterte foredragsholdere