Claus Lundekvam

Claus Lundekvam

En kamp til

Gjennom foredraget til Claus Lundekvam får man høre historien om fotballproffen, landslagsspilleren, Premier League eksperten, alkoholikeren, narkomanen, medmennesket og pappaen som forteller om sine opp og nedturer.

Ønsker du et foredrag med Claus Lundekvam? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Lundekvam var en meget respektert spiller i England og ble med sin profesjonalitet og imøtekommenhet en levende legende i Southampton hvor han også var Club Captain. Lundekvam har spilt 40 A-landskamper, og var jevnlig landslagskaptein.

Claus forteller om kampen til å overleve sin tøffeste kamp, hans liv som profesjonell fotballspiller der jaget om å bli bedt og aldri være fornøyd. Man får høre om depresjonen og mangel på tilhørighet etter karrièren hvor fallhøyden for en toppidretts utøvere blir veldig stor. Samt livet i dag, gledene og det og leve med sykdommen.

I dag er Claus sportslig leder Psykiatrialliansen i Bergen hvor han koordinerer aktivitetstilbud for 3–400 brukere. Han stiller også som samtalepartner i arbeidet med å bringe brukerne tilbake til en normal hverdag, Her har han ansvar for alle trenere som alle har egenerfaring eller pårørende erfaring innen psykiatri eller rus. Dette er unikt, og de eneste som driver slikt i hele Norden. I tillegg er Claus blitt ambassadør for Mental Helse Norge.

Claus holder også mye foredrag for firmaer, idrettslag, ungdomsskoler og videregående skoler.  Han i det siste samarbeid med flere skoler og idrettslag med forebyggende arbeid innen mental helse og rus. Utfordringene vi i dag har i samfunnet vårt på disse områdene bør vi snakke om med barna våre om. 

Gjennom foredraget får man høre om:
– Oppveksten som barn
– Guttedrømmen som går i oppfyllelse
– Karrièren
– Karrièreslutt
– Savnet
– Ny arena hvor «dyret» dyrkes
– Konsekvensene
– En «kamp» til, 01. og 02. omgang.
– Ny hverdag og nye gleder.

Foredraget varer i ca. 1,5 time, men kan også tilpasses slik at lengde passer med dere ønske og behov. Claus har også åpen spørsmålsrunde på slutten av foredrag hvor man kan stille de spørsmål man skulle ønske.

Send en uforpliktende forespørsel på Claus Lundekvam

Relaterte foredragsholdere