Lasse Gustavson

Lasse Gustavson

Dine tanker, dine muligheter

Den tidligere brannmannen er en av Skandinavias mest ettertraktede foredragsholder og snakker om tema som muligheter, målsetninger, kommunikasjon, tilhørighet, kreativitet, holdninger, lederskap, samt opp og nedturer.

Ønsker du et foredrag med Lasse Gustavson? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Lasse Gustavson er en svensk foredragsholder og forfatter som har hatt stor suksess med sine foredrag for næringslivet i Norge. Han har studert motivasjonspsykologi, mental trening og utviklende lederskap. I dag er han utdannet helsepedagog, med fokus på mental trening, kommunikasjon og gruppeutvikling. Hans kritikerroste motivasjonsforedrag har resultert i at han har gjennom 40 år tilhørt toppsjiktet av foredragsholdere.

Gustavson var bare 24 år og nyutdannet brannmann da brannbilen han satt på med kjørte inn i en gasslekkasje som eksploderte, han løp gjennom ild og overlevde så vidt, men store deler av kroppen ble permanent skadet. Han lå 2 måneder i koma og gjennom hans foredrag får man også høre om livet etter ulykken og frem til i dag.

Historiene handler i stor grad om medmenneskelighet, humor og livets harde virkelighet. Den tidligere brannmannen bergtar alle tilhørere han snakker til med sine fortellinger, sitt livsmot og sin dramatiske historie. Til tross for en alvorlig historie er hans foredrag engasjerende, inspirerende og morsomt. Fortellingen som fasinerer og inspirer publikum.

Les mer om de ulike foredragene nedenfor

Send en uforpliktende forespørsel på Lasse Gustavson

Relaterte foredragsholdere