Malin Arntsen

Malin Arntsen

Ingenting er umulig

Malin Arntsen ser muligheter der andre bare ser sauemøkk. Da den tidligere hjelpepleieren ble sagt opp fra jobben på sykehjemmet, måtte hun finne seg et annet beite. Nå lokker hun årlig 20.000 turister til knøttlille Rødøy.

Ønsker du et foredrag med Malin Arntsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Ordtaket «ingenting er umulig. Det umulige tar bare litt lengre tid» har blitt et livsmotto for Malin Arntsen.

Hun er en anerkjent foredragsholder, som reiser Norge rundt for å underholde bedrifter og kommuner i sør og nord. Hennes foredrag begeistrer og er fullspekket med humor! Malin tilpasser til og med foredragene sine etter hvem som sitter i salen.

Malin er oppvokst på Rødøy, en liten øy ytterst i havgapet utenfor Svartisen på Helgelandskysten. Rødøy har under 200 innbyggere, og kun to kilometer vei. Takket være Malin er Rødøy et opplevelsessenter som har over 25 000 besøkende hver sesong. Øya ble til og med kåret til Årets Gjestehavn i 2012!

Med en stå-på vilje uten like og utallige timers arbeid, har Malin fått til bærekraftig virksomhet på Rødøy. Damen som har evnen til å gjøre om gull til gråstein har trollbundet en mengde nordmenn. Hun har mottatt Nordland fylkes næringspris for kvinner, og i 2009 ble hun kåret til Årets Nordlending.

Malins dysleksi gjør at hennes foredrag er fulle av bilder og fortellinger som gjør at du blir så engasjert at du sitter på tuppen av stolen, i stedet for tørr statistikk og forvirrende plansjer. Hennes evne til å bruke virkemidler som humor og eksempler fra hennes eget liv, gjør at de som sitter i salen kan relatere til hva foredraget handler om.

Denne foredragsholderen er definisjonen på et fyrverkeri, og mestrer fortellerkunsten bedre enn de fleste. Med velvalgte ord og spennende eventyrhistorier som handler om hvordan suksessen på Rødøy startet. Du får blant annet høre hvordan hun forvandlet en gammel og slitt klokkergård til en perle av en restaurant og overnattingssted. Du får også høre mer om hvordan hun fikk liv i lokalbefolkningen på den lille øyen.

Malin er en inspirerende dame som får til det hun setter seg mål om å klare. Nå har hun laget sin egen kosmetikk kolleksjon- i Hollywood!

Send en uforpliktende forespørsel på Malin Arntsen

Relaterte foredragsholdere