Malin Arntsen

Ingenting er umulig

Malin Arntsen ser muligheter der andre bare ser sauemøkk. Da den tidligere hjelpepleieren ble sagt opp fra jobben på sykehjemmet, måtte hun finne seg et annet beite. Nå lokker hun årlig 20.000 turister til knøttlille Rødøy.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Malin Arntsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

«Ingenting er umulig. Det umulige tar bare litt lengre tid». Ordtaket har blitt et livsmotto for Malin Arntsen.

I dag er hun en anerkjent foredragsholder som reiser landet rundt og skaper begeistring og initiativ hos bedrifter og kommuner. Foredraget begeistrer, inneholder mye humor og hun kan  vinkle foredraget slik at det blir tilpasset deres firma eller avdeling.

Malin er oppvokst på Rødøy, en liten øy ytterst i havgapet utenfor Svartisen på Helgelandskysten, med under 200 innbyggere, og 2 km vei. Takket være Malin er øya i dag et opplevelsessenter, med over 25 000 besøkende i sesongen. Øya ble kåret til Årets Gjestehavn i 2012.

Med en ukuelig stå på-vilje, en enorm arbeidskapasitet og utpreget sans for det umulige, har hun fått til bærekraftig virksomhet på Rødøy.

Hun har realisert prosjekt etter prosjekt, og hennes evne til å gjøre gull av gråstein har forbauset mange over det ganske land. Malin har mottatt flere næringspriser, bl.a. Nordland fylkes næringspris for kvinner, og i 2009 ble hun kåret til Årets Nordlending. Se frem til et spennende møte med en kvinne som rett og slett er ustoppelig!

Malins dysleksi gjør at hun bruker bilder og fortelling for å formidle sitt budskap isteden for plansjer og grafer. Hennes evne til å formidle sitt budskap ved bruk av humor og eksempler, gjør at alle kjenner seg igjen og kan sette det inn i sin situasjon og ståsted.

Denne foredragsholderen er et fyrverkeri av et menneske, og kan fortellerkunsten mer enn de aller fleste. Med en fabelaktig, god og varm humor formidler hun eventyrhistorien som ligger bak suksessen som startet på Rødøy på Helgeland.

Gjennom hennes foredrag får du høre om hvordan hun forvandlet en slitt klokkergård til ei perle av en restaurant og overnatting sted. Du får høre om hvordan hun sparket liv i et lokal samfunn i forfall til aktivitet og optimisme rundt seg.

Nå har hun kreert sin egen kosmetikkolleksjon – og sikter mot Hollywood

Send en uforpliktende forespørsel på Malin Arntsen

Send en uforpliktende forespørsel på Malin Arntsen

Kategorier for Malin Arntsen

Relaterte foredragsholdere