Per Sundnes

Per Sundnes

Veien til suksess

Alle prosesser som ender opp i suksess skjer ikke av seg selv. Det er veien til målene som er viktig og det er disse erfaringene du vil få i Per Sundnes sitt foredrag. Hør om endringsvilje, trend-endringer, motivasjon, samarbeid, janteloven, samt oppturer og nedturer.

Ønsker du et foredrag med Per Sundnes? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Før Per Sundnes slo gjennom i TV-ruta som programleder i NRK var han lærer, han har bachelorgrad i film og TV fra London Institute og noe ikke alle veit er at han også hadde stemmen til Kai i filmen Frost.

Per kaller seg selv for kulturarbeider og har denne høsten debutert som skuespiller i West Side Stroy på Chateu Neuf, han har utviklet og har laget fire advents programmer på NRK1, han har sitt eget radioprogram på NRK Klassisk og i P2 . I tillegg til dette er en han en populær foredragsholder, moderator og programleder for mange ulike eventer.

Per Sundnes beskrives ofte som en trend- og popkulturekspert med særlig interesse for musikk og moter. Han tok over som TV-kommentator etter Jostein Pedersen i Melodi Grand Prix og omtales fortsatt av mange som tidenes Grand Prix general, ikke fordi han var med i sirkuset i en mannsalder, men fordi måten han endret og jobbet på for å få resultater.

Skal man se tilbake i tid så endret Per en negativ trend som Grand Prix var, til å bli en stor suksess på bare to år. Han har hjulpet en rekke suksessrike artister opp og frem.

Veien til suksess

Gjennom foredraget «veien til suksess» får du høre et inspirerende foredrag hvor man kan trekke samtlige temaer til din bedrift eller organisasjon.

Alle prosesser som ender opp i suksess skjer ikke av seg selv. Det er veien til målene som er viktig og det er disse erfaringene du vil få i Per Sundnes sitt foredrag. Han sammenligner ofte sitt vire som grunderskap hvor han ofte blir brukt som inspirator og meningsbærere i ulike fora.

Du får høre om tema som

  • Trendendring – om å lære å tørre la seg inspirere av andre
  • Målsetninger – Hva skal til for å nå hele veien til et mål (jmrf hvordan skulle vi vinne ESC)
  • Samarbeid – Øk dine odds med å gå fra «jeg til «vi «mentalitet. Det handler ikke om tennis, men fotball
  • Endringsvilje – Hvordan kan man endre et godt konsept til suksess med samme mannskap.
  • Oppturer og nedturer – Blir med på en berg og dalbane som vi alle opplever til tid og annen
  • Gled deg over medgang og bli sterk i motgang.
  • Bredde – Hvordan nå et bredt publikum.
  • Janteloven – Viktigheten med marsipankake og og om feire seg selv.

Send en uforpliktende forespørsel på Per Sundnes

Relaterte foredragsholdere