Erik Alfred Oppfinneren

Oppfinneren Erik Alfred

Gjenfortrylle verden

Hør oppfinneren Erik Alfred fortelle hemmeligheten om det gode liv og hvordan man kan skape, foredle og få ut ideene dine. I foredraget «Gjenfortrylle verden» snakker han om skaperglede og muligheter.

Ønsker du et foredrag med Oppfinneren Erik Alfred? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Erik Alfred Tesaker, kjent som «Oppfinneren», er en allsidig skikkelse med titler som oppfinner, gründer, håndverker, programleder, parkdirektør, forfatter, illustratør, designer, fritenker og kreativ inspirator. Han har gjort seg bemerket som TV-profil gjennom NRK-programmet “Oppfinneren” og som vinner av Farmen Kjendis på TV2.

Erik Alfred, født i NY og bosatt på en fjelltopp i sitt eget mekaniske oppfinnerparadis, tar deg med på en fantastisk reise. Han deler hemmeligheten om det gode liv og gir innsikt i hvordan du kan skape, utvikle og realisere dine ideer.

Tesaker, en dyktig håndverker med sans for vakre omgivelser, er kjent for sitt hjemmelagde mekaniske oppfinnerhus og lekne løsninger. Med en grenseløs skaperglede boblende over av ideer, har han restaurert en vanndrevet fabrikk fra 1920, konstruert mekaniske verpekasser med telleverk, designet en Lego ryddemaskin, og skapt en sykkeltyvfelle for Otto Jespersen.

Han har også etablert en oppfinnerskole, bygget en oppfinnerpark med unike innslag som en sykkelkarusell som kverner korn, korona-skytebane med klesrullemekanikk, og pumpesykler som blåser seilbåter.

De siste årene har Tesaker turnert kysten i en gammel seilbåt, og i sitt foredrag, “Gjenfortrylle verden”, deler han tanker om skaperglede og muligheter. Erik Alfred Tesaker er en inspirerende og energifylt foredragsholder med en unik evne til å utfordre det etablerte, motivere til å gripe mulighetene og oppfordre til å forfølge egne drømmer.

Hør inspirasjonsforedraget der Erik Alfred blant annet kan snakke om: 

  • Skaperglede og muligheter
  • Kreativitet
  • Gjennomføringsevne
  • Holde fokus
  • Å tørre
  • Få gjennom prosjekter
  • Skape magien selv
  • Livskvalitet
  • Bygge merkevare og branding

Så strekk deg mot stjernene, drøm stort, og la deg bli revet med av en foredragsholder som er helt utenom det vanlige.

Send en uforpliktende forespørsel på Oppfinneren Erik Alfred

Relaterte foredragsholdere