Hans Petter Nygård

Hans-Petter Nygård-Hansen

Fremtiden disruptes

Hans Petter har tre store temaer han ofte snakker om som er kunstig intelligens, teknologi og digitalisering, samt og PR- og kommunikasjon, inkludert sosiale medier. Hvordan bør man egentlig møte verden i en fremtid som kommer til å være digital og bærekraftig.

Ønsker du et foredrag med Hans-Petter Nygård-Hansen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Helt siden barndommens første programmeringserfaringer i maskinkode på slutten av 70-tallet har Hans-Petter visst at det var teknologi han skulle jobbe med. Og med godt over 40 års erfaring, har han vært vitne til en digital transformasjon som hele tiden berører og endrer hvordan mennesker i hele verden lever, leker, lærer og jobber på.

Hans-Petter var blant de første til å ta i bruk internett, mobiltelefon og sosiale medier, og han var også sterkt involvert i å forme dagens digitale samfunn gjennom ledende stillinger i teknologiselskaper som Cisco og Juniper. Han har vært innom PR- og kommunikasjonsbyråer som Gambit Hill, Knowlton Strategies og Geelmuyden Kiese.

I dag er Hans Petter blitt en av landets fremste foredragsholdere, kommunikasjonsrådgivere og innholds skapere. Han har flere ganger blitt stemt frem som en av bransjens viktigste og mest innflytelsesrike stemmer, og er jevnlig synlig både i avisene, på radio og på TV.

Et inspirerende og engasjerende foredrag

Foredragene til Hans-Petter er kjennetegnet av en unik blanding av formell og uformell tone, ispedd høyt engasjement, til tider provoserende innsikt, og en god dose humor. Hans evne til å sette kompliserte teknologiske konsepter inn i et overordnet perspektiv gjør ham til en ettertraktet foredragsholder både i det offentlige og i det private næringslivet.

Hans-Petter er ikke bare en teknologi-entusiast; han liker også å reflektere over teknologiens påvirkning og rolle i samfunnet. Han er lidenskapelig opptatt av å fremme en utvikling og et samfunn der mennesker kontrollerer teknologien og ikke omvendt. Hans mantra om at “teknologiutviklingen bør føre til at vi lever mer i den fysiske verden og ikke i den virtuelle”, resonnerer med et globalt publikum som søker veiledning i en stadig mer digitalisert verden.

Hans Petter har tre store temaer han ofte snakker om som er kunstig intelligens, teknologi og digitalisering, samt og PR- og kommunikasjon, inkludert sosiale medier. Kanskje får du høre om svevende biler, robotkompiser, droner, automatisering, kunstig intelligens, at man kan kunne føre samtaler via tankene våre og ChatGPT. Hvordan bør man egentlig møte verden i en fremtid som kommer til å være digital og bærekraftig.

Hans Petter forteller om mulighetene og utfordringer, inspirer, motiverer, engasjerer, provoserer og underholder i sine foredrag. Han benyttes også ofte som konferansier, debattleder eller debattant, for å bli en del av samtale som former fremtiden.

Send en uforpliktende forespørsel på Hans-Petter Nygård-Hansen

Relaterte foredragsholdere