Lars Bratsberg

Lars Bratsberg

Disrupt or be disrupted

Den tidligere Google-toppen holder foredrag om endringer for henge med i teknolologien. Han har også et foredrag om dette med balanse i en digital hverdag i privat og jobb regi, samt foredraget om vi bør beundre eller frykte Kina.

Ønsker du et foredrag med Lars Bratsberg? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Lars Bratsberg er den tidligere Google-toppen som holder foredrag i spennet fra digital transformasjon til Kina, og hvordan du finner balansen i din digitale hverdag.

Lars er digital evangelist, men setter spørsmålstegn ved vår bruk av teknologi i en digital hverdag. Med sin fortid som Google-leder i Kina og 10 år med digital kunnskap, formidler han foredrag i hele dette spennet.

Lars har mer en 20 års erfaring fra media, markedsføring og kommunikasjon hvor han har hatt lederposisjoner siden 2001. Han har vært med på å starte opp digital plattformer, sitt eget konsulentselskap og ble ansatt i Google når de lanserte YouTube i Norden.

Google tok han videre til Hong Kong hvor han de siste 4 årene har vært en del av ledelsen i Greater China, Hong Kong. På veien fikk han seg en nesestyver av sin 8 år gamle datter, med spørsmålet om han elsket mobilen høyere enn henne?

Den endringsprosessen ble boka «Logg av!» skrevet sammen med Thomas Moen. Utgitt på Cappelen første gang i 2015 og med en ny versjon ute i 2018. Boka er også tilgjengelig på engelsk via Amazon under tittelen «Disconnect».

Utover å være forfatter og digital ekspert, innehar Lars flere styreverv og er mentor for mennesker og selskaper som er i endring. Lars er en ettertraktet foredragsholder i sin profesjon som kommunikasjon- og digital ekspert, men er nå også tilgjengelig med foredrag rundt det å skape en balanse i din digitale hverdag.

Foredrag 1: Disrupt or be disrupted

Når innovasjon, teknologi og plattformer utvikler seg i en rasende fart må man endre seg for å henge med. Tradisjonelle forretningsmodeller forandres. Nye selskaper dukker opp og andre forsvinner.

Hva skal din bedrift gjøre for å sikre seg at dere ikke forsvinner? Prinsipper rundt hvordan din bedrift kan sette seg opp for fremtidig suksess. En ting er sikkert; den eneste konstant faktoren i årene som kommer er endring. Er din bedrift klar?

Kina

Kina er for mange en sort boks, og det er kanskje det Kina vil. Hvor fort går det egentlig? Hvor vil Kina? Skal vi beundre eller frykte Kina? Dette foredraget er en kombinasjon av fakta og «myth busting», ispedd noen kulturkollisjoner fra Lars Bratsbergs egen erfaring fra å jobbe i regionen.

Future of Growth

Hvordan kan din bedrift finne ny vekst i den nye hverdagen? Hvordan jobbe raskere og smartere? 52% av Fortune 500 selskapene for 15 år siden er nå ute av lista.

Selskapene som har kommet inn vokser raskere enn noen andre. De har en kultur for vekst, de har en kultur for vekst, de planlegger ikke for vekst, de eksperimenterer seg til vekst. Populært kalt Growth Hacking, men bak ligger det mange faktorer alle bedrifter kan lære av: kultur og ledelse som skaper selvlærende organisasjoner som tar eierskap til vekst.

Balanse i en digital hverdag.

Teknologi er fantastisk. Fantastisk når det beriker livet vårt. Teknologi kan komme i førersetet. Det skaper ubalanse. Å finne balansen i en digital hverdag kan være vanskelig. Lars Bratsberg vet å hjelpe.

Dette foredraget vil hjelpe din bedrift og dine ansatte til gjenskape en balanse. Å ha balanserte og fokuserte medarbeidere gir høyere effektivitet. Det å være kjent for å ha en kultur som respekterer jobb og privat er viktig. Teknologi glir sømløst mellom begge. Derfor vil dette foredraget gi innsikt i hva teknologi har tatt med seg og hvordan du kan sette opp din digitale hverdag for å være tilstede, være fokusert, se opp og ta en pause både på jobb og privat.

Livet er mer enn bytes og likes.

Send en uforpliktende forespørsel på Lars Bratsberg

Relaterte foredragsholdere