Elise Landa

Digital kompetanse

Elise er en samfunnsengasjert foredragsholder og digital rådgiver med stort hjerte for kommunikasjon, omdømmebygging, sosiale medier og teknologi. Hun har også kurs rettet inn mot trygg nettbruk for voksne og barn.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Elise Landa? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Uansett om du selger rør i Nordsjøen eller driver butikken på hjørnet så trenger du synlighet. Vi må være mer opptatt av hva kunden er opptatt av, enn å være opptatt av oss selv.

Elise er en samfunnsengasjert digital rådgiver og foredragsholder som er opptatt av hvordan ny teknologi og sosiale medier endrer kommunikasjonen mellom mennesker – både markedsmessig og mellommenneskelig.

Det handler om å levere en relevant, digital og sømløs kundereise og kommunisere ekte historier i sosiale kanaler.

Hennes påstand er at du må se på deg selv som en merkevare fordi du bygger deg opp et digitalt omdømme, uansett om det er som ansatt, leder, produkt, bedrift, skole, offentlig eller privat.

Elise har jobbet som designer, produksjonssjef og rådgiver i medie- og reklamebransjen i mange år. Hun er glødende opptatt av kommunikasjon, kundeservice, gode historier, teknologi, mennesker og samfunnet rundt seg noe som gjør hennes tilnærming til markedsføring og sosiale medier fargerik og spennende.

Et foredrag med Elise gir deg masse kunnskap levert med humor og glimt i øyet. Hun har sin egen «emoji-skole» og forteller deg med stort engasjement hvorfor emojier er en viktig del av språket vårt. Hun har også laget en egen metodikk som heter De 4 F-ene som gir deg de tipsene du trenger for å kunne gå tilbake til kontoret med konkrete verktøy.

Elise har jobbet med foredrag, workshop og kurs og innholdsproduksjon i sosiale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter i mange år. Hennes bredde er hennes styrke. Hun er opptatt av den daglige driften av sosiale kanalene og mener at planer som legges må være operative og fleksible.

Elise er også gründer av Trygge digitale foreldre som er et nettkurs og et foredrag om trygg nettbruk for voksne med barn mellom 5-16 år.

Foredraget: Digitalt lederskap – Hvorfor bruke sosiale medier i B2B?

Dette foredraget handler om at vi går fra et produkt- og tjenestefokusert samfunn til et mer verdibasert samfunn hvor de unge stiller nye spørsmål. Kravet til dagens ledere/selgere/ansatte om å være digitalt synlige vil være vinn eller forsvinn i fremtiden.

Mange opplever det som ubehagelig å bli synlig fordi de er redde for å gjøre feil. For å tiltrekke seg de beste hodene som kunder og nye ansatte må vi tenke som dem fordi de stiller helt nye krav til dagens lederskap. Som leder/ansatt må du se på deg selv som en merkevare og bygge deg opp et godt omdømme.

Eise leverer også en rekke andre foredrag og kurs med følgende titler:

  • Selger 2.0 henger du med?
  • Kampen om oppmerksomheten og De 4 F-ene
  • Ny teknologi endrer kommunikasjonen mellom mennesker
  • Alle kan kjøpe godt design, ikke alle kan bygge et godt omdømme
  • Historiefortelling på sosiale og digitale medier
  • Livsmestring i en digital tid
  • Generasjon Z – Sorry til alle millennials, dere er ikke lenger «The next generation»

 

Elise har jobbet med strategi, innholdsproduksjon, foredrag, workshop og kurs i digitale og sosiale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter i mange år. 

Send en uforpliktende forespørsel på Elise Landa

Send en uforpliktende forespørsel på Elise Landa

Kategorier for Elise Landa

Relaterte foredragsholdere