Elise Landa

Elise Landa

Digital kompetanse

Elise er en samfunnsengasjert foredragsholder og digital rådgiver med stort hjerte for kommunikasjon, omdømmebygging, sosiale medier og teknologi. Hun har også kurs rettet inn mot trygg nettbruk for voksne og barn.

Ønsker du et foredrag med Elise Landa? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Elise Landa er en digital rådgiver med en lidenskap for bedrifters synlighet. Hun er opptatt av hvordan ny teknologi og sosiale medier kan endre kommunikasjonen mellom mennesker – både markedsmessig og mellommenneskelig. Det handler om å levere en relevant, digital og sømløs kundereise og kommunisere ekte historier i sosiale kanaler.

Uansett om du er byggmester eller driver den lokale matbutikken, så trenger du synlighet. Elise mener at vi må være mer opptatt av hva kunden er opptatt av, enn å være opptatt av oss selv. Hennes påstand er at du må se på deg selv som en merkevare fordi du bygger opp et digitalt omdømme, uansett om det er som leder, bedrift eller produkt. Elise er svært opptatt av hvorfor emojier er en viktig del av språket vårt. Hun har derfor en «emoji-skole» som tar for seg dette temaet. Hun har også en metodikk kalt de 4 F-ene, som gir deg tipsene du trenger for å gå tilbake til kontoret med de rette verktøyene.

Elise Landa har en bakgrunn som designer, produksjonssjef og rådgiver i medie- og reklamebransjen i flere år. Hun er opptatt av kommunikasjon, kundeservice, teknologi, mennesker og samfunnet rundt seg, som gjør hennes tilnærming til markedsføring og sosiale medier fargerik og spennende. Hun er også grunder av «Trygge digitale foreldre», som er et nettkurs og et foredrag om trygg nettbruk for voksne med barn i alderen fem til 16 år.

Elise har jobbet med foredrag, workshop, kurs og innholdsproduksjon i sosiale medier for diverse bedrifter, bransjer og segmenter i mange år. Hennes desidert styrke er bredde og variasjon. Elise mener at planer som legges må være operative og fleksible når det kommer til den daglige driften av sosiale kanaler.

Foredraget: Digitalt lederskap – Hvorfor bruke sosiale medier i B2B?

Dette foredraget handler om at vi går fra et produkt- og tjenestefokusert samfunn til et mer verdibasert samfunn hvor de unge stiller nye spørsmål. Kravet til dagens ledere/selgere/ansatte om å være digitalt synlige vil være vinn eller forsvinn i fremtiden.

Mange opplever det som ubehagelig å bli synlig fordi de er redde for å gjøre feil. For å tiltrekke seg de beste hodene som kunder og nye ansatte må vi tenke som dem fordi de stiller helt nye krav til dagens lederskap. Som leder/ansatt må du se på deg selv som en merkevare og bygge deg opp et godt omdømme.

Eise leverer også en rekke andre foredrag og kurs med følgende titler:

  • Selger 2.0 henger du med?
  • Kampen om oppmerksomheten og De 4 F-ene
  • Ny teknologi endrer kommunikasjonen mellom mennesker
  • Alle kan kjøpe godt design, ikke alle kan bygge et godt omdømme
  • Historiefortelling på sosiale og digitale medier
  • Livsmestring i en digital tid
  • Generasjon Z – Sorry til alle millennials, dere er ikke lenger «The next generation»

 

Elise har jobbet med strategi, innholdsproduksjon, foredrag, workshop og kurs i digitale og sosiale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter i mange år. 

Send en uforpliktende forespørsel på Elise Landa

Relaterte foredragsholdere