Book Kim Nygaard foredragsholder

Kim Nygaard

Digitalkommunikasjon

Kim Nygaard snakker om Google, kanalvalg på nett, den nye kjøpsreisen, merkevarebygging, Innholdsmarkedsføring i praksis og hva du må tenke på rundt nye eller re-design av nettsider

Ønsker du et foredrag med Kim Nygaard? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Kim Nygaard snakker om digitalkommunikasjon- og markedsføring, merkevarebygging, søkemototoptimalisering (SEO) og innholdsmarkedsføring.

Han er en entusiastisk foredragsholder som mottar særdeles gode tilbakemeldinger for sin fremoverlente, morsomme og konkrete læringsform.

Hans spesialitet er å gjøre komplekse problemstillinger forståelige for «folk flest» – som ikke nødvendigvis jobber med digital markedsføring eller kommunikasjon til daglig.

I tillegg til å holde kurs og foredrag er Kim senior digital rådgiver i kommunikasjonsbyrået FÆRD. Tidligere var han marketingsjef og leder for Innhold og synlighet i merkevarebyrået Metro Branding.

Han har også erfaring fra mediebyrået Dentsu der han jobbet som SEO-spesialist i iProspect, og som online markedssjef hos kursleverandøren Confex.

Kim kan tilpasse innholdet sitt og holder foredrag på alt fra 20 minutter til kurs på halve og hele dager. Han tar også på seg oppdrag som konferansier.

Foredrag

Send en uforpliktende forespørsel på Kim Nygaard

Relaterte foredragsholdere