Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd

Retorikkeksperten

Årets foredragsholder i Sverige snakker om retorikk innenfor temaer som kommunikasjon, kroppspråk, hersketeknikk, presentasjonsteknikk, salg, kunsten å kommunisere digitalt, samt lederskap. Kan kjøre foredrag til lengre worksop.

Ønsker du et foredrag med Elaine Eksvärd? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Hun er ikke retorikkekspert og årets foredragsholder uten grunn. Elaine har en rekke foredrag som passer ethvert firma, men hvem av foredragene du først vil booke kommer an på hva deres firma trenger fokus på akkurat nå, eller hvem temaer og budskap dere vil belyse eller forsterke. Det som er helt sikkert er at dine ansatte uansett bransje kommer til å dra nytte av dette foredraget med tanke på både jobb og privat.

Elaine forklarer på en enkel, motiverende og morsom måte verdifulle eksempler og gir deg en koffert med gode tips i sine foredrag. Det kan dreie seg om hvordan man skal få kollegaer, kunder eller samarbeidspartnere til å høre på det du har å si. Eller eksempler på hvordan man skal få den andre part til å like deg. Det kan være snakk om vanskelige samtalene og løsninger på hva man skal si på en god måte. Det kan gå på hvordan du skal bli en bedre forhandler med tanke på de du snakket om. Eller kanskje dere ønsker å høre om hvordan man skal bli en bedre taler i muntlig form og hvordan man ønsker forbedringer på presentasjonsteknikk. Mulighetene er mange!

Elaine kan også snakke om kunsten om å kommunisere digitalt, digitale møter, salg

Elaine har en rekke foredrag og vi nevner:

Foredrag 1: Vi må Prate

Foredraget omhandler noe mange skandinaviere synes er vanskelig, nemlig kommunikasjon når noe er utfordrende. Det kan være å avslutte en relasjon eller gi tilbakemeldinger man synes er vanskelig å gi. Gjennom dette foredraget går Elaine gjennom retoriske løsninger som sakl gjøre deg trygg når disse utfordringene kommer i hverdagen. Foredraget passer for de firmaene som vil ha en arbeidsplass som skal ha svart belte i å håndtere de vanskelige samtalene når de dukker opp neste.

Foredrag 2: Kunsten til å få folk til å lytte

Elaine gir verktøyene som får folk til å lytte, huske hva de har sagt og også komme tilbake for å høre mer. Kroppsspråk, stemme, ansiktsuttrykk og hukommelsesteknikker er noen av ingrediensene som trengs for å bake en pen kommunikasjon som varer. Hvis du kan snakke, kan Elaine lære deg kunsten å få folk til å lytte.

Foredrag 3: Hersketeknikk

Har du eller kjenner du på følelsen av å ikke bli sett, eller kommet fra en samtale med en misnøyde i etterkant g du ikke greier å sette fingeren på hva som skjedde har du mest sannsynlig blitt styrt over og det er sjelden hyggelig. Hvorfor? Fordi du blir gjort mindre enn du er, og det er vanskelig å si nøyaktig hvorfor. Men med humor og varme deler Elaine verktøyene for å takle vanskelige mennesker pent og muligheten til å sette fingeren på subtile linjalteknikker.

Foredrag 4: Inspirerende lederskap

Evnen til å inspirere og begeistre andre mennesker er en egenskap som kjennetegner dyktige ledere. Mange beskriver karisma som noe du har eller ikke har – når sannheten er at du kan ta det. Samtidig som du må inspirere dine ansatte, må du også kunne håndtere virkelig vanskelige samtaler og situasjoner på en fin måte. De retoriske utfordringene er mange, et effektivt verktøy er retorikk.
Elaine gir deg verktøyene som får folk til å lytte, huske hva du har sagt og også komme tilbake for å høre mer. Målet er at du som leder skal lære kunsten å gjøre budskapet ditt attraktivt for ansatte.

Foredrag 5: Makt / innflytelse

Få innrømmer at de vil ha makt, men når vi bruker ordet “innflytelse”, er det mange som signerer at de vil ha det. Etter å ha studert makthavende i et tiår, har Elaine samlet kraftstrategiene du kan bruke i hverdagen din. Vil du lære når stillhet gir mer innflytelse enn det talte ordet? Lykkes med å takle de som får alle meningene sine til å høres ut som fakta? Og vil du at andre ikke bare skal lytte til deg, men også gjøre som du vil? Du har mer makt enn du tror, ​​du kan ha mer makt enn du har, mye mer. Under foredraget får du ti nye kraftstrategier som du kan bruke umiddelbart etter foredraget.

Elain kan også tilby workshop på halvdag eller en hel dag hvor hun setter sammen flere foredrag eller går i dybden på et av de. Hun kan ekspelvis kjøre workshop i hesketeknikk, presentasjonsteknikk og kommunikativt lederskap

Send en uforpliktende forespørsel på Elaine Eksvärd

Relaterte foredragsholdere