Javad Mushtaq

Javad Mushtaq

Mangfold er lønnsomt

Med et stort engasjement for hvorfor etnisk mangfold er en ressurs og kan være et konkurransefortrinn forteller Javad om inkludering, innovasjon, internasjonalisering, nyskaping og motivasjon.

Ønsker du et foredrag med Javad Mushtaq? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Det hele startet som trettenåring hvor han både var avisbud og begynte å selge mobiltelefoner. Før han var seksten hadde han kjøpt og solgt 150 mobiltelefoner og fra han var 15 til 17 hadde han startet tre nye selskaper.

Han har alltid hatt en fantastisk holdning som har resultert i at han fikk beste karakter i klassen, snakker nå 5 pluss språk og har jobbet i Strategy Manager i Aker Solutions hvor han blant annet jobbet i Malaysia og Brasil.

Han kan se tilbake på en imponerende CV, han er en leder, en sosial entreprenør og en strateg med erfaring fra fire kontinenter. Han ble kåret til landets beste økonomistudent på BI på tvers av alle skoler, vunnet pris for beste prosjektoppgave i regi av eliteuniversitet Harvard, samt tildelt en rekke andre priser mange anerkjennelser nasjonalt og internasjonalt.

Javad er nå Siviløkonom (Honors) fra BI, Leder av MAK (Mangfold og Ledelse) og leder av MinMentor (Reduksjon av frafall fra VGS)

Men reisen har ikke vært enkel, med både mobbing, rasisme og lærere som ikke helt hadde trua har veien var utfordrende, Men for Javad handlet det om å skape mulighetene selv og han hadde filosofien om at i Norge kan alle lykkes om man bare jobber hardt nok.

Gjennom foredraget får du høre om at etnisk mangfold er lønnsomt, samt andre temaer som innovasjon og inkludering. Et foredrag som passer alt fra skoler og universiteter til små bedrifter og større konsern.

Han har holdt foredrag for blant andre NHOs Årskonferanse, WQ Summit, NLD Nord og ONS. Foredragene er spennende, innsiktsfulle og balanserer godt mellom faglig dyktighet og viktige begrunnelser for hvorfor mangfoldledelse er viktig å satse på.

Send en uforpliktende forespørsel på Javad Mushtaq

Relaterte foredragsholdere