Morten Goodwin

Kunstig intelligens

Professor Morten Goodwin har utmerket seg som en av våre fremste eksperter på digitalisering og kunstig intelligens. Han er også innom temaer som blant annet digitalisering, teknologi og algoritmer.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Morten Goodwin? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Morten Goodwin ble introdusert til kunstig intelligens da han på 2000-tallet tok en mastergrad i Agder, og han har vært bitt av basillen siden. Han underviser til daglig om kunstig intelligens for bachelor-, master- og PhD-studenter.

Professor Morten Goodwin har utmerket seg som en av våre fremste eksperter på digitalisering og kunstig intelligens. Han er en aktiv forsker, samfunnsdebattant og formidler. Han er også en aktiv populærvitenskapelig formidler med fokus å de enorme fremskritt både innen forskningen og den praktiske nytten av kunstig intelligens.

Morten har oversikt over forskningsfronten, teknikker i produksjon samt hva kunstig intelligens forventes å bidra med i fremtiden. Mortens fortellinger er ikke akademisk trøttende av den grunn. Han er en entusiastisk og meget dyktig historieforteller som er kjent for motiverende og inspirerende foredrag.

I de humorfylte presentasjonene gir han

  • En oversikt over den digitale forskningsfronten
  • Hvor vi er på vei, og samtidig stikker han hull på fantasifulle og urealistiske forventninger.
  • Der andre snakker om hype og hokus pokus, kommer Morten med faktaene.

Han fokuserer ofte på de enorme fremskrittene innen forskning og den praktiske nytten av digital teknologi generelt og kunstig intelligens spesielt.

Send en uforpliktende forespørsel på Morten Goodwin

Send en uforpliktende forespørsel på Morten Goodwin

Kategorier for Morten Goodwin

Relaterte foredragsholdere