Morten Goodwin

Morten Goodwin

Kunstig intelligens

Professor Morten Goodwin har utmerket seg som en av våre fremste eksperter på digitalisering og kunstig intelligens. Han er også innom temaer som blant annet digitalisering, teknologi og algoritmer.

Ønsker du et foredrag med Morten Goodwin? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Professor og foredragsholder Morten Goodwin fikk øynene opp for kunstig intelligens da han tok en mastergrad i Agder på 2000-tallet, og har aldri sett seg tilbake siden. Til vanlig underviser han om kunstig intelligens for bachelor-, master og PhD- studenter.

Professor Morten Goodwin er en aktiv forsker, samfunnsdebattant og formidler innenfor sitt fagfelt. Han har utmerket seg som en av Norges fremste eksperter på digitalisering og kunstig intelligens. Morten er også en aktiv populærvitenskapelig formidler med fokus på de store fremskrittene innenfor forskningen og den praktiske nytten av kunstig intelligens i samfunnet.

Dette er en mann med god oversikt over forskningen, teknikker i produksjon, samt hva kunstig intelligens forventes å bidra med i samfunnet i fremtiden. Han er en entusiastisk foredragsholder og en dyktig historieforteller som er kjent for å holde inspirerende, morsomme og motiverende foredrag.

I de humørfylte presentasjonene gir han

  • En oversikt over den digitale forskningsfronten
  • Hvor vi er på vei, og samtidig stikker han hull på fantasifulle og urealistiske forventninger.
  • Der andre snakker om hype og hokus pokus, kommer Morten med faktaene.

Han fokuserer ofte på de enorme fremskrittene innen forskning og den praktiske nytten av digital teknologi generelt og kunstig intelligens spesielt.

Send en uforpliktende forespørsel på Morten Goodwin

Relaterte foredragsholdere