Karatrina Gopic 7

Gabriel Liljevall

Katarina Gospic

Digital Tsunami

Hjerneforskeren Katarina Gospic forteller om en digital tsunami, revolusjonen som kan redde eller rasere verden. Hun forteller om teknologi som kan gjøre oss sunnere, smartere og redde planeten. Bli med på reisen som tar deg fra hulemann til avatar.

Ønsker du et foredrag med Katarina Gospic? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Katarina Gospic er utdannet fysiolog, lege og har doktorgrad ved Karolinska Instituttet i Stockholm. I en alder av 27 ble hun intervjuet av The New York Times for sin banebrytende hjerneforskning. I 2015 ble hun et av de nye ansiktene på «Stockholm Hall og Fame» på Arlanda.

Hun har vunnet en rekke priser og skrevet 7 populærvitenskapelige bøker og er ofte invitert hjerneekspert i media. Nå er hun opptatt med den åttende boken «Digital Tsuunami – revolusjonen som kan ødelegge eller redde verden» utgitt av «Bonniers förlag»

En av Katarinas fremste styrker handler om og gjøre vanskelige saker enkle å forstå. Hun har jobbet som grunder i ti år og jobber nå med den nyeste teknologien som VR, AR, AI og datafusjon innen områder som utdanning og helse.

Katarina ønsker å implementere kunnskap om hvordan vi bruker avansert teknologi på en smart måte for å fremme helse, likeverd og bærekraftig utvikling. Hun mener at hvis vi vet hvordan ting fungerer, kan vi styre avgjørelsen vår, oss selv og verden i ønsket retning.

Visste du att vi har samme hjerne i dag som för 40 000 år siden?

Samtidig går den tekniske utviklingen i en enorm fart. For å lykkes i den digitale tidsalderen må vi vite hvor vi kommer fra og hvor vi er på vei. Hvis vi gjør det kan vi bruke kraften til den digitale tsunamien som feier verden til vår fordel.

Vi får briller til å se den digitale transformasjonen på en positiv måte, hvor ny teknologi kan gjøre oss sunnere, smartere og redde planeten vår. Gjennom et foredrag med Katharina får du bli med på en reise som tar deg fra hulemann til avatar.

Send en uforpliktende forespørsel på Katarina Gospic

Relaterte foredragsholdere