Hanne Sørvaag

Ole Martin Halvorsen

Hanne Sørvaag

Om å følge drømmen

Den folkekjære artisten og internasjonale låtskriveren har skrevet en rekke hits som har solgt nærmere 5 millioner i 70 land. Hanne snakker om å tørre å våge og følge drømmen sin uavhengig av hva folk synes, selv om det koster mye.

Ønsker du et foredrag med Hanne Sørvaag? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Hanne Sørvaag er en av Norges mest folkekjære artister som har gitt ut en rekke kritikerroste album, vært på utallige scener med livekonserter nasjonalt som internasjonalt. Hun har også deltatt i ren rekke TV program som Grand Prix, Stjernekamp, Hver gang vi møtes, mentor i The Voice og vært deltager i Skal vi Danse på Tv2.

I tillegg er Hanne en internasjonal tekstforfatter som har skrevet en rekke hits som har solgt nærmere 5 millioner i 70 land. Hun har ligger høyt på Billboard-listen i USA, og skrevet sanger for en rekke artister som har gjort stor suksess med sine låter.

“Følg drømmen»

Hanne har en voldsom drivkraft og holder inspirerende og motiverende foredrag om å følge drømmen sin. Hennes mentalitet og tankesett er et frisk pust inn i enhver bedrift og organisasjon som ønsker besøk fra en av Norges største artister.

Dette foredraget handler om å gå for drømmen sin, uavhengig av hva folk syns, eller om det lykkes eller ikke, men for hva det vil gi en, og den du blir av å våge å gi drømmen en sjanse.

Bli med på inspirerende historier fra en drøm om å bli popstjerne med dens gleder og skuffelser, og inspirasjon og oppfordring til å våge, koste hva det koste vil.

Lykkes med låtskriving

Gjennom dette foredraget får man en innføring i de beste tipsene til å bli en god låtskriver, både på konkret nivå som tekst, rytmikk og melodi, samt kunsten å samarbeide med andre, og få det ut i verden så folk kan få det med seg. Passer for låtskrivere i alle aldre, samt skoler med retning låtskriving, og kan utvides til en workshop med Q&A og spille opp egne låter for tilbakemelding.

Send en uforpliktende forespørsel på Hanne Sørvaag

Relaterte foredragsholdere