Mia Törnblom

Mia Törnblom

God selvfølese & personlig utvilking

En av Nordens fremste veileder innenfor personlig utvikling, gjennom sitt foredrag får man et innblikk i mental trening, selvfølelse, ledelse, motivasjon og kommunikasjon, samtaler og konflikthåndtering.

Ønsker du et foredrag med Mia Törnblom? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Mia Törnblom holdt sitt første foredrag om viktigheten av å ha en god selvfølelse. Etter det har hun holdt hundrevis av kurs og foredrag. Hun har tidligere vært programleder på svensk TV og radio. Hun har både vunnet priser som årets taler i både Norge og Sverige. Og solgt over 1 million bøker som forteller om personlig utvikling og mental trening.

Man trenger metoder og verktøy for å lykkes med personlig lederskap med tanke på å trene opp vår indre trygghet, få forståelse for kunnskap om motivasjon og grunnleggende innsikt om kommunikasjon og svare samtaler. Metoder for å se vår egen del i alle situasjoner, relasjoner og konflikter for ta ansvar enten det gjelder på hjemmebane eller på jobb. Alle mennesker trenger metoder for refleksjon, slik at vi når de mål vi setter oss.

I sine foredrag bruker hun mye humor, kroppsspråk, selvironi og vi garanterer mye latter i kombinasjon med nytteverdi den enkelte i salen kommer til å dra stor nytte av i både privat og jobbsammenheng.

Mia har en lang merittliste bak seg og passer perfekt for alle typer mennesker og firmaer. Enten det dreier seg om en ledergruppe eller de ansatte i et firma. Om dere er få mennesker i salen eller en stor gruppe på hundrevis av ansatte tilpasser Mia seg ethvert publikum.

Send en uforpliktende forespørsel på Mia Törnblom

Relaterte foredragsholdere