Solfrid Flateby

Solfrid Flateby

Arbeidsmiljø, kultur & ledelse

Solfrid har vunnet flere priser som foredragsholder og leder. Hun leverer inspirerende foredrag og workshop om arbeidsmiljø, kultur, strategi, visjon, verdier, holdninger, ledelse og kommunikasjon, samt det å håndtere endringer.

Ønsker du et foredrag med Solfrid Flateby? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Solfrid Flateby har en rekke inspirerende foredrag, i tillegg til at hun tilbyr kurs og strategiske workshops til store og små bedrifter. Hennes fantastiske arbeid som foredragsholder innenfor coaching for toppledelse, har bidratt til at Solfrid har mottatt priser og utmerkelser både som taler og leder. Ikke nok med at hun holder foredrag i Norge, hun har også stor suksess med internasjonale foredrag.

Med over 15 års erfaring som HR- og kommunikasjonsdirektør i store selskap som Coca- Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI, og Porsche), viser hun til bred erfaring erfaring innenfor HR- og kommunikasjonsfaget.

Solfrid gjenspeiler energi, kunnskap og store doser humor i sine foredrag, som gjør at publikum føler seg inkludert og skaper engasjement i salen. Hennes mål er å formidle et budskap som er lett å relatere til egen hverdag.

Solfrid tilbyr forskjellige løsninger innenfor rollen som foredragsholder. Du kan enten bestille enkeltstående foredrag som varer rundt en time, eller workshop som varer fra en til flere dager. Hun kan også gjøre oppdrag som innebærer å starte dagen som foredragsholder, for å så gå over i rollen som konferansier på ditt arrangement.

 

Foredrag

Send en uforpliktende forespørsel på Solfrid Flateby

Relaterte foredragsholdere