Roar Brekke

Roar Brekke

Trivsel på arbeidsplassen

Roar snakket om trivsel på arbeidsplassen kommunikasjon mellom kollegaer, samt begreper "åpen dialog" Roar kan også snakke om eller holde et helt foredrag om hvordan alle ansatte skal tørre å ta ordet på arbeidsplassen til fortjeneste for både seg selv og arbeidsplassen.

Ønsker du et foredrag med Roar Brekke? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Roar Brekke er blant landets mest erfarne standupkomikere og konferansierer med 2.000 opptredener og 4 solo-show bak seg. Han har vært nominert til Nrks komipris, fått strålende anmeldelser, deltatt på en rekke sommer revyer og jort utallige firrmajobber. I tillegg er han blitt en etterspurt foredragsholder innenfor trivsel på arbeidsplassen og det å tørre å ta ordet blant sine kollegaer.

Foredrag 1: Trivsel, la oss snakke om det

Trivsel på arbeidsplassen bør være et sentralt tema på alle arbeidsplasser og Roar Brekke tar publikum med på en liten reise om hva som kreves for at folk skal trives. Han er spesielt opptatt av kommunikasjonen internt blant de ansatte. Alt fra hvordan man snakket om ulike jobb temaer til hvordan vi snakket til- og om- hverandre.

Roar har også filmet noen dialoger mellom kollegaer og forteller om hva som kjennetegner disse samtalene, og hva vi kan lære om disse.

Et vanlig begrep er åpen dialog og de fleste er enig om at dette er viktig både jobben. Men hva er egentlig åpen dialog, hvordan oppnår vi en åpen dialog og hva skille dette fra en diskusjon er temaer Roar komme innom og alt kan vises tilbake om trivsel på arbeidsplassen, ja la oss snakket om dette og inviter Roar til ditt neste arrangement.

 

Foredrag 2: Ta ordet på arbeidsplassen og i andre sammenheng

Har du lagt merke til at det i større møter er et fåtall av medarbeiderne som tar ordet? De fleste sier ingenting? Komiker Roar Brekke har stusset over dette. – Det er det samme overalt der jeg har jobbet sider han.

Det er noen få stemmer som høres. Men er det nødvendigvis slik at de mest taletrengte har de beste ideene? Når folk ikke tør ta ordet
er det et problem. Ikke bare for alle som sitter tause, men også for bedriften som går glipp av mange gode tanker.

Nå vil Roar Brekke gi deg knepene som gjør det lettere å renske stemmen, møte blikkene, og ta ordet.

• Hva skjer i kroppen og hodet før vi skal«i ilden»?
• Hvordan kan du lure kroppen til å slappe av?
• Hvilke knep bruker en komiker for å fange publikum, som vi alle kan lære av?

Det hele krydres med utrolige og latter-vekkende episoder fra hans egen mangfoldige karriere. La dine ansatte bli motivert og inspirert. Til å heve røsten. Man skal jo ikke ta eksamen heller. Bare ta ordet.

Han tilpasser gjerne foredraget til utfordringer og problemstillinger i din bedrift. Varighet 45-75 minutter.

Send en uforpliktende forespørsel på Roar Brekke

Relaterte foredragsholdere