Harald Ellingsen

Harald Ellingsen

Hva er vitsen med humor

Det er både nødvendig og nyttig med humor både i arbeidslivet, så vel som i det private og i organisasjoner. Det er den positive humoren som gir oss arbeidsglede og skaper samhold.

Ønsker du et foredrag med Harald Ellingsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Harald Ellingsen er en behagelig komiker som lar humoren gå ut over seg selv og går sjelden over kanten. Han bruker hverdagslige situasjoner når han står på scenen og har gjennom de siste årene utviklet et foredrag ethvert firma burde investert noen kroner i, ja vi garanterer til og med at dette er en investering dine ansatte og din bedrift raskt har tjent inn igjen.

Foredraget 1: Hva er vitsen med humor ?

Og nettopp vitsen med humor kan Harald fortelle deg. Det er både nødvendig og nyttig med humor både i arbeidslivet, så vel som i det private og i organisasjoner. Men bruk av humor er ikke farlig, det er den positive humoren som gir oss arbeidsglede og skaper samhold.

Foredraget omhandler blant annet

  • Hva er egentlig humor og hva brukes den til ?
  • Forskjellen på positiv og negativ humor
  • Humor i arbeidslivet og organisasjonen
  • Betydning av humor for vår helse
  • Arbeidsglede og humor

Foredraget er utmerket som avbrekk i en tung kursdag, eller hvorfor ikke som en perfekt start på teambuildingsdagen.

Foredrag 2 “I de vanskelig tidene”:

Dette foredraget anbefales i de «vanskelig tidene» når markedet er ustabilt, når det er fare for permisjoner eller når man står midt oppe i en runde med oppsigelser.

Vi vet at humor og latter er godt for oss. Både på jobb og privat gir den positive humoren samhold og arbeidsglede. Men dette glemmer vi ofte når det butter i mot, når krav om lønnsomhet og effektivitet stiger, og omstillinger er nødvendige.

“Hva er vitsen med humor” er et nyttig, morsomt og tankevekkende foredrag om nødvendigheten av å tenke positivt – også i dårlige tider. Det handler om humor, latter og kommunikasjon – og ansvaret vi alle har for å tenke positivt i hverdagen.

Fordraget er en herlig blanding av standup og fagstoff om humor, og passer utmerket som avbrekk i en tung kursdag, eller hvorfor ikke som en perfekt start på teambuildingsdagen?

“The best time to laugh is when you don’t have time to laugh”

Send en uforpliktende forespørsel på Harald Ellingsen

Kategorier for Harald Ellingsen

Relaterte foredragsholdere