Torfinn Nag

Torfinn Nag

Roller og samspill i arbeidslivet

Er du er bevisst din egen rolle? Kan du bli bedre på samspill? Gjør et godt arbeidsmiljø at jobben blir mer meningsfull? Det må være et godt samspill. Og lederen må stimulere til dette.

Ønsker du et foredrag med Torfinn Nag? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Torfinn Nag, kjent skuespiller og komiker innleder foredraget med en rekke halsbrekkende historier fra og bak kulissene. Hemmeligheter om hva som kan skje på en scene, som publikum ikke får med seg. Dette får latteren i gang, og vi er klare for å høre om roller og samspill i arbeidslivet.

Hvorfor har Torfinn noe å melde om dette?

En skuespiller har ingenting å gjemme seg bak, så all kommunikasjon mellom instruktør og skuespiller blir veldig direkte. Det føles på kroppen. Dette gjør at de blir veldig bevisste på hva de uttrykker.

Folk er forskjellige. Torfinn spiller ut de forskjellige typene: Besserwisseren, den konfliktsky, moroklumpen osv. Torfinn snakker også om balansen mellom å produsere, og det å bidra positivt til et godt arbeidsmiljø. Hva gir mening på jobben?

I teatret sier man at du er ikke bedre enn du gjør medspilleren din til. Før kalte man kollegaen motspiller. Nå medspiller. Dere kaller det medarbeider, ikke motarbeider.

I forhold til kreativitet, er det viktig å starte med en JA-periode. Si ja til en idé, selv om den ikke er genial. Selv en dårlig idé kan foredles via aksept og bli en god idé som kan realiseres. Da er det viktig med god lytting.

En god leder lytter til medarbeiderne, og gir respons. Alle trenger noe spesielt. Ingen er like. Det er lov å gi skryt. Og det er lov å motta skryt, uten å unnskylde seg.

Alle må være bevisst sin egen rolle, akseptere hverandre og spille på lag. Det må være et godt samspill. Og lederen må stimulere til dette.

  • Er du bevisst din egen rolle?
  • Kan du bli bedre på samspill?
  • Gjør et godt arbeidsmiljø at jobben blir mer meningsfull?

Ta kontakt for booking av Torfinn Nag!

Bli en bedre formidler.

I tillegg til foredrag kan man også booke Torfinn hvor han gir opplæring og trening i å formidle et budskap til et publikum. Lær skuespillerens teknikker, uten å miste din personlige stil. Vi fokuserer på kroppsspråk og stemmebruk.

Du har med et foredrag på 5-7 minutter. Etter en innføring i opplegget, blir det konkret og praktisk jobbing i grupper på 2-5 personer med fremføring av foredrag og forbedringer av dette.

Opplegget går over seks ganger, og vi bruker samme foredrag hver gang.

Læringsmål

  • Bli bedre til å formidle et budskap.
  • Bli så trygg når du står foran et publikum, at du har glede av det.

Kunne dette vært av interesse å lært med om er det selvsagt bare å ta kontakt!

Send en uforpliktende forespørsel på Torfinn Nag

Relaterte foredragsholdere