Tore Dahl

Tore Dahl

Alt er mulig

Tore er vokst opp med en far som ble blind som 14- åring, men han ville gjennom livet vise for alle rundt seg at at "alt er mulig" Et herlig foredrag om temaer som motivasjon, samarbeid og kommunikasjon.

Ønsker du et foredrag med Tore Dahl? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Tore er vokst opp med en blind far som viste for alle at “alt er mulig”. Han har vist mange rundt seg at det finnes få begrensninger, men veldig mange muligheter. Dette er et morsomt og annerledes foredrag rundt temaer som motivasjon, samarbeid og kommunikasjon.

Hans far mistet synet som 14 åring da han fant en signalpatron han fant, eksploderte, men det har ikke hindret ham i noe han har villet. Siden ulykken var påstanden at ingenting har stoppet ham. Han sa alltid at helsegevinsten var det viktigste med å gå på ski. Den burde flere fått oppleve. Det å bli sliten, kjenne at en har brukt kroppen.

Tore tar utgangspunkt i faren sin som var en av de første blinde fysioterapeuter i Norge. Han har vært med i OL og VM, syklet Trondhjem-Oslo, vært på Kilimanjaro, gått Birkebeinerrennet, fått i fjellet fra hytte til hytte, klatret i fjellet og gått på skøyter for å nevne noe.

Foredraget er krydret med gode og annerledes historier som at gans har hadde «slitt ut» seks fører-hunder, en av dem nektet plent å gå videre en gang fordi det var mørkt. Det brydde jo ikke Kaare seg om.

Gjennom foredraget får man høre temaer som:

  • Hvordan var det å bli blind i så ung alder?
  • Fokus på samarbeid og kommunikasjon.
  • Se muligheter i stedet for begrensninger.
  • Den helsemessige gevinsten
  • Positive og negative innstilinger.

Mottoet var alltid
«Det å ikke se, fikk jeg ikke gjort noe med, men alt det andre kunne jeg gjøre noe med»

Send en uforpliktende forespørsel på Tore Dahl

Relaterte foredragsholdere