Per Henrik Stenstrøm

Per Henrik Stenstrøm

Arbeidsmiljø og kollegaer

Hvordan man skaper et godt arbeidsmiljø på jobben får man høre i foredraget "Primadonnaer og andre vanskelige kolleager" I tillegg holder Per Henrik foredrag om kreativitet, presentasjonsteknikk og PR.

Ønsker du et foredrag med Per Henrik Stenstrøm? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Per Henrik Stenstrøm evner å begeistre med eksempler og egne erfaringer. Underholdende og til ettertanke.

Foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer og bedrevitere, programledere og journalister, kunstnere og artister.

Han er mangeårig og prisbelønt kursholder for Confex og andre, med bred erfaring fra konferansier oppdrag, debatt- og programledelse på møter og konferanser. Som foredragsholder er han et av de menneskene som virkelig stråler på scenen.

Som foredragsholder er han svært populær og har i mange år hatt foredrag og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner. Han har 25 års erfaring som leder, og holder foredrag om både lederskap og kommunikasjon.

Per Henrik kan tilby en rekke foredrag. Enten du trenger hjelp til å takle primadonnaer og vanskelige kolleger på arbeidsplassen, eller få redaksjonell omtale og oppmerksomhet i media. Han bidrar også med hjelp til storytelling og budskapstrening.

Foredrag 1: Hvordan takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger.

De forsurer arbeidsplassen din. De tapper deg for krefter. De stiller ikke opp når det trengs. Går det likevel an å sette pris på en egoistisk surpomp?Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjon på arbeidsplassen.Når arbeidet er et kall og når arbeidet ikke er et kall. I dette foredraget får du verktøy og arketypemodeller som skaper større forståelse på arbeidsplassen. Hva gjør man med dem som rett og slett ikke vil la seg lede?Tilbakemelding fra Jan Grønbech i Google Norge som sier følgende om foredraget: “Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge. Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende. Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder.»

Foredrag 2: Slik skaper du en kreativ arbeidsplass:

  • Hvordan skape kreative miljøer og få det til å vare
  • Personlig utvikling
  • Hvordan lede store redaksjoner og erfaringer med dette
  • Motivere og inspirere, gjennom handling og erfaring. Ikke innøvde ord!
  • Workshop!

Noen har det, men alle bør trene. Hvordan blir man en bedre utgave av seg selv på en-to-tre?

Foredrag 3: Presentasjonsteknikk

Det handler om å gjøre det så lett som mulig for seg selv på talerstolen. Ingenting er verre enn å tenke på at man kunne gjort det så mye bedre. Fjernet nervøsiteten. Gjort det mer spennende. Ikke vært så stiv. Og alt annet som kan gå galt når man skal trollbinde et publikum.

Per Henrik Stenstrøm tilbyr teoretisk og praktisk rådgivning. For alle som vil bli bedre på en talerstol eller scene. Enten du holder en bryllupstale eller et foredrag for kollegene. Små og store begivenheter. Tett coaching med ett mål for øyet: At du skal fremstå som ekte. Som den beste utgaven av deg selv. Etter øvelsene kommer du til å glede deg til neste anledning!

Foredrag 4: PR

Oppmerksomhet. Det er det alt handler om. Uten oppmerksomhet skjer ingenting. Stoppmerksomhet! Hvordan få folk til å stoppe opp? Og hvordan få deres oppmerksomhet? Det kan en erfaren journalist mye om. Kunsten å fortelle en historie slik at flest mulig får den med seg. Per Henrik Stenstrøm bistår med rådgivning for å få oppmerksomhet. Redaksjonell omtale er stikkordet. Hvor står saken best? Målgruppeanalyse og utvikling av pr-strategier som gir den rette oppmerksomheten. Uten at man benytter seg av verken reklame eller såkalt content marketing.

Konferansier og debattleder:

Stenstrøms lange erfaring som programleder i både radio og tv gjør ham til en populær konferansier og debattleder. Noen vil ha en stødig ordstyrer. Andre vil ha en frisk debatt på sitt arrangement. Eller begge deler i kombinasjon. Per Henrik har ledet mange radio og tv-debatter og kjenner triksene for å få til spennende ordskifter. Gjerne med ekstra brodd og temperatur hvis det er målet. Eller mer tilbakelente sofaintervjuer alá Skavlan-stilen.Per Henrik er en behagelig vert. 

Eller hva med kombinasjonen at Per Henrik starter med et foredrag på morgenen før han deretter glir over i en konferansier rolle ut dagen. 

Send en uforpliktende forespørsel på Per Henrik Stenstrøm

Relaterte foredragsholdere