Erlend Elias

Erlend Elias

Du er du og du er mer enn god nok.

Gjennom foredraget får du høre om viktigheten av å ha tro på deg selv og godta deg selv du er, samt temaer som mangfold, samhørighet, nestekjærlighet, janteloven og om hvordan drømmer kan bli virkelighet

Ønsker du et foredrag med Erlend Elias? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Erlend Elias er en kjent og veletablert stylist, make-up artist, frisør, konferansier og foredragsholder. Han har jobbet med de fleste norske kjendiser til internasjonale navn som Amy Winehouse.

Han har vært moteredaktør, gjort utallige konferansierjobber, standupshow, vunnet en rekke priser, bidratt på en rekke TV program som blant annet Kjendis Farmen på Tv2 og hatt egen TV serie.

Gjennom de siste årene har han hatt suksess for sine utallige foredrag for næringslivet. Gjennom Erlend Elias sin bakgrunn og at han er genuint interessert i mennesker og syns alle han treffer har noe nytt å tilføre han for gjestene alltid full valuta med Erlend Elias på scenen. Han har sagt at de menneskene han har møtt er den han har blitt i dag.

Det som kjennetegner Erlend Elias sine foredrag er hans gode faglige kunnskaper, formidlingsevne, humor og evnen til å fange deltakerne. Han har en unik evne til å motivere og engasjere deltakerne. Men han har også møtt motstand gjennom livet sitt som man får høre med om i foredraget «Du er du og du er mer en god nok!
Du er du og du er mer en god nok

Gjennom dette foredraget får du være med inn i Erlend Elias sin historie fra Tysfjord til Tigerstaden, du får høre om hvordan han tok steget fra bygda og veien frem til der han er i dag. Et foredrag om alvorlige temaer krydret med humor der alt er att på spissen.

Han har trosset flere tabuer og han brenner for mangfold. Han er en sprudlende og livsglad foredragsholder som snakker åpent og ærlig om en rekke tematikker.

Gjennom foredraget snakker han blant annet om

  • Viktig av å ha troen på seg selv og godta seg selv slik man er.
  • Mangfold, samhørighet og nestekjærlighet.
  • Oppturer og nedturer.
  • Identitet, seksualitet og selvtillit.
  • Janteloven, netthets og baksnakking.
  • Din indre stemme og personlige stil
  • Hvordan drømmer kan bli til virkelighet

Erlend Elias kan også spesialtilpasse foredraget om det er viktige temaer dere vil ha frem eller belyst litt ekstra.

Send en uforpliktende forespørsel på Erlend Elias

Relaterte foredragsholdere