Odd-Bjørn Hjelmeseth

Odd-Bjørn Hjelmeset

Korleis

Hør om prestasjonskultur, hvordan bygge et lag, samarbeid og om å gjøre hverandre gode, motgang og medgang, samt hvordan et godt arbeidsmiljø påvirker hvordan den enkelte har det og resultater for organisasjonen.

Ønsker du et foredrag med Odd-Bjørn Hjelmeset? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Odd Bjørn-Hjelmeset er oppvokst på gård i det som kan kalles en skikkelig idrettsfamilie. Han har flere medaljer i friidrett, i tillegg til sin karriere som skiløper, som bronse på 3000 meter hinder i og sølv i NM i motbakkeløp.

Han ble regnet som spesialist i klassisk stil, har vunnet 8 verdenscupseire, individuell VM-gull og hele 3 VM-gull i stafett. Han kan også se tilbake på sterke resultater i OL med både sølv og bronse. Gjennom karrieren har han vunnet en rekke priser som blant annet folkets pris som «Årets navn» og den prestisjetunge «Egebergs Ærespris»

Selv om han har lagt opp som aktiv skiløper, er Hjelmeset svært aktiv på flere fronter. De siste åra har han blant annet jobbet som ekspert for TV2, sponsorsjef i Bama, som ski-ekspert for TV 2 og som idretts- og markedssjef i skiskytterforbundet.

Hjelmeset har alltid mange jern i ilden, både med oppfølging av ungene og idrett, han arrangerer sin egne skiskole og i 2020 så du han i Mesternes Mester som gikk på TV-skjermen hvor han kom langt i konkurransen. For tiden som markedssjef i Kvarøy Fiskeoppdrett, der har han vært ansatt siden april 2020.

Gjennom de siste årene har han også blitt en anerkjent foredragsholdere som leverer temaer som er gull verdt for enhver bedrift og organisasjon og høre. I tillegg får man gjennom foredraget oppleve hans unike vesen med det gode humøret og den smittende latteren.

Gjennom hans foredrag «Korleis» får du blant annet høre om:

  • Prestasjonskultur i en organisasjon
  • Fellesskap, fokus og felles målsetninger
  • Motivasjon blant kollegaer som suksesskriterier
  • Hva god kommunikasjon er og hva det vil føre til
  • Et godt arbeidsmiljø gir økte resultater.
  • Samarbeid og om å gjøre hverandre gode
  • Motgang, medgang og suksess!

Om du har et spesielt behov eller ønske rundt tema kan Odd-Bjørn skreddersy foredraget for ditt firma, avdeling eller organisasjon. Skal du ha en lengre samling kan han også kjøre foredrag på dagen og eksempelvis ta en treningsøkt med de ansatte etter en lang kursdag på ettermiddagen.

Han kan også benyttes som konferansier, hvor han gjerne starter dagen med et foredrag før han deretter geleider gjestene gjennom dagens program resterende av konferansen.

Han har også vært med bedrifter til fjells om de skal ha en teambuilding hvor Odd-Bjørn både kan ha foredrag og ta med de ansatte på en skitur med innlagte tips rundt teknikk og selvsagt en liten konkurranse eller to underveis.

Mulighetene er som sagt mange og har du en god ide om hva Odd-Bjørn kan bistå med er det bare å komme med forslag.

Send en uforpliktende forespørsel på Odd-Bjørn Hjelmeset

Relaterte foredragsholdere