Steinar Lyse

Går det bra….?

«Må jo bare le» er noe Steinar sier til seg selv opptil flere ganger om dagen. Humor er et glimrende verktøy til å skape trivsel og god kommunikasjon. Hva gjør du for å skape smil og trivsel på din arbeidsplass, blant kunder og samarbeidspartnere?

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Steinar Lyse? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Steinar Lyse er en erfaren komiker, artist, regissør og medprodusent fra Stavanger. Mange husker han også som speaker på Viking Stadion hvor han rett som det var hadde gullfine kommentarer som fikk tilskuerne til å smile og le samme hvor kaldt det var.

Han var med på å starte den populære revygruppen Løgnaslaget tidlig på 1980-tallet som har hatt en gedigen suksess gjennom de siste årene og i dag mer populære enn noen  gang. I tillegg har han blitt brukt som konferansier og standup på en rekke arrangement og er en erfaren komiker og entertainer med en bagasje i bagen de fleste bare kan misunne han.

De siste årene har han også blitt en ettertraktet foredragsholder som man kan lese mer om nedenfor.

Går det bra….?

«Må jo bare le» er noe Steinar sier til seg selv opptil flere ganger om dagen. Han er glad for å kunne se det absurde og morsomme i situasjoner som andre kanskje ikke synes er like festlige. Smil og latter er viktig. Og Steinar er i den heldige situasjon å ha kunnet leve av nettopp smil og latter i flere tiår.

Det å jobbe som komiker er og blir et spesielt yrke. Noe samtlige av komikere har til felles. De har fått utlevert en egen, spesiell evne til å observere og gjenskape morsomme og underholdende episoder i dagliglivet.

Det Steinar synes er morsomt, samsvarer ikke alltid med det andre trekker på smilebåndet av. Heldigvis er vi mennesker forskjellige også når det gjelder humor. Men noe har vi tilfelles. Alle blir fra fødselen av utstyrt med smil og latter.

Smil og latter er – som vi alle vet – tegn på at folk trives. De menneskene du smiler og ler samme med er dine beste venner og kolleger. Dessuten er det sammen med nettopp disse menneskene du oppnår gode resultat.

Hva gjør du for å skape smil og trivsel på din arbeidsplass? Hva bidrar du med slik at dine kunder, samarbeidspartnere og kolleger får ”En fin dag”? Hva gjør du for at kunder og kolleger ønsker å samarbeide med nettopp deg? Hva med ditt og bedriftens omdømme?

De du smiler, ler og har det morsomt sammen med er dine beste kolleger – de du kan stole på – både i medgang og motgang. Foredraget ”må jo bare le” tar utgangspunkt i boka med samme navn.

Humor er et glimrende verktøy til å skape trivsel og god kommunikasjon. Det er viktig å ta vare på humoren, og ikke minst de personene som bruker smil og latter på en inkluderende måte.

Du skal ikke være redd for vise følelser i form av smil og latter. Smil og latter er tegn på trygghet. De du smiler og ler sammen med er dine beste venner og kolleger. Latteren har definitivt kommet for å bli. Vil du være med på å skape trivsel må du være villig til å by på deg selv.

Foredraget med Steinar Lyse er normalt 45 min, men jeg kan også forlenge hvis oppdragsgiver vil ha en diskusjon/etterarbeid rundt temaet humor og trivsel. Foredraget kan eventuelt deles opp i to avdelinger med gruppe- eller plenumsdiskusjon. Innholdet fungerer også som tema i konferansier oppdrag.

Send en uforpliktende forespørsel på Steinar Lyse

Send en uforpliktende forespørsel på Steinar Lyse

Kategorier for Steinar Lyse

Relaterte foredragsholdere