Daniel Rouge Madsen

Daniel Rouge Madsen

Matkultur, kvalitet, markedsføring

Mesterkokken Daniel Rouge Madsen begynte som oppvaskhjelp og har siden den gang blitt en av Norge fremste kokker og TV personligheter. Han skreddersyr foredrag etter ønsker og behov fra kunde.

Ønsker du et foredrag med Daniel Rouge Madsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Mesterkokken Daniel Rouge Madsen begynte som oppvaskhjelp og har siden den gang blitt en av Norge fremste kokker og TV personligheter.

Han har jobbet på flere stjernerestauranter i Europa og vært Norges Mat ambassadør, som har reist i 10 år for å fronte Norges Mat og mat-kultur fra Singapore til New York. Mesterkokken Daniel har hatt mat show med Gordon Ramsay og servert kongelige, presidenter, politiske personligheter og kjendiser fra hele verden.

I 2011 var Daniel Rouge Madsen medforfatter i flere bøker blant annet «Den beste sjømaten kommer fra Norge» kokeboken som ble kåret til Norges beste kokebok og læremateriell til skoler. Hans lidenskap har inspirert 100 millioner seere i TV show, programmer, reklamemateriell, aviser og tidsskrifter verden rundt.

I Norge har han vært med i programmer som «Alt for Norge», »Det norske måltid» og TV2 sin satsning «Helt Vilt» med skuespiller Stig Henrik Hoff, som hadde 400.000 seere i Norge.

Daniel har alltid vært interessert i vin og har nå lansert sin egen rødvin på polet. Foruten å ha vunnet flere priser verden over, var den største i 2013, da han ble kåret til årets kjendis merkevare i Frankrike, hvor han har inspirert rundt 40 millioner seere og går da i rekkene med vinnere, som Lois Vuitton og Visa.

Foredrag

Daniel har en fantastisk formidlingsevne og skreddersyr alltid det enkelte foredrag. I den anledning vil vi ikke skrive her info om et standard foredrag siden ingen foredrag er like når Daniel blir booket inn.

Men vi kan nevne stikkord som:
– Mat-kultur
– Motivasjonen
– Lønnsomheten
– Salg
– kvalitet
– Nettverksbygging
– Markedsføring
– Tenke annerledes enn sine konkurrenter.

Vår påstand er at Daniel sine foredrag passer innenfor de fleste bransjer og for alle typer bedrifter.

Ta kontakt for booking.

Send en uforpliktende forespørsel på Daniel Rouge Madsen

Relaterte foredragsholdere