Espen Hana

Espen Hana

"Min vei ut av rusen"

Espen Hana har et foredrag hvor han forteller om sin fortid som alkoholiker. Her får vi innblikk i hvordan han havnet i uføret og hvordan han klarte å komme seg videre i livet uten alkoholen.

Ønsker du et foredrag med Espen Hana? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Espen Hana er skuespilleren og musikeren som alle i Stavanger vet hvem er, ja og veldig mange utenfor Rogaland for den saks skyld. Han har spilt i alt fra Holbergs Jeppe på Bjerget, vært med i Hotel Cæsar og vært aktuell i den 8. filmen av Varg Veum, Svarte får for å nevne noe.

Espen Hana får bedre kritikker jo eldre han blir, enten det dreier seg om forestilling på teateret, konsert eller egne soloshow hvor han stille alene med mikrofonen og pianoet. Men det har ikke alltid vært en dans på røde roser. Han har fått kjenne på medaljenes bakside med alkoholproblemer og alt hva dette medfører seg i hverdagen på hjemmebane eller på jobb.

Gjennom foredraget forteller Espen om hans historie, konsekvensene om rusen, angsten og sin vei ut av dette. Et foredrag enhver bedrift burde booket til sin ledergruppe og sine ansatte hvor han snakker om håndtering av alkoholproblemer hos ansatte, med formål om at flere ledere etter hvert blir flinkere til å si fra i tide.

Selv om temaet er alvorlig er Espen i entertainer i alt hva han gjør, han har en fortellermåte som skaper både tillitt og inspirasjon, vi garanterer at det også blir mye latter og ikke minst noen musikalske godbiter underveis. Foredraget kan både skreddersys og varigheten variere ut fra hva du som kunde ønsker og ser for deg, anbefalt varighet er 60 minutter.

Med dette multitalentet som både er skuespiller, sanger, komponist og tekstforfatter er du garantert en fin og sterk stund når Hana holder sitt foredrag.

Send en uforpliktende forespørsel på Espen Hana

Kategorier for Espen Hana

Relaterte foredragsholdere