Nilsi

Svein Finneide

Nils Ingar Aadne

Gleden av å prestere

Hør det inspirerende foredraget om hva som skal til å prestere, holde fokus, sette mål, viljestyrke og viktigheten med trivsel og glede. Gjennom historien til Nilsi får man høre prosessen når han la alt annet til side for å satse på ski som kan relateres til enhver organisasjon

Ønsker du et foredrag med Nils Ingar Aadne? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Nils-Ingar ryddet kalenderen i et år for å være langrennsløper på heltid i én sesong og satt i gang det han kalte Prosjekt Toppidrett. Det ble starten på 6 sesonger i langløpssirkuset, med oppturer og nedturer.

Han ble del av nytt miljø, fikk nye venner og en ny lidenskap. Han har trent med de beste, sett miljøet innenfra og erfart hvorfor de er nettopp det, best. Han har satt seg hårete mål og lagt ned tusenvis av treningstimer i forsøket på å nå dem. Og for å finne ut, hvor god kan jeg bli?

I underholdningsforedraget «Gleden av å prestere» tar Nils-Ingar dere med inn i Prosjekt Toppidrett og inn i hans verden hvor det å sette seg mål og det å få oppleve gleden av å prestere står i fokus. Han snakker enkelt om hvordan han jobbet i hverdagen for å stadig bli en bedre skiløper. Noe han også er ble.

Han snakker om hva han sitter igjen med fra idretten og hva den kan bety når livet brått tar nye vendinger. Han deler av det han har lært, om feil og smeller, vilje og trivsel – alt pakket inn i mye humor. Og kanskje får du også svaret på hvor god han ble?

Selv om foredraget tar utgangspunkt i idrett, er det først og fremst en underholdende fortelling om å gi alt for å nå dine mål og om gleden av å prestere på alle nivåer, uansett hva du holder på med.

Send en uforpliktende forespørsel på Nils Ingar Aadne

Relaterte foredragsholdere