Erik Hanøy

Erik Hanøy

Skap deg en bedre arbeidsdag

I sitt foredrag spør Erik om hvorfor vi skal gidde å yte vårt beste på arbeidsplassen. Han balanserer seg perfekt mellom det alvorlige og det morsomme, gir inspirasjon, motivasjon og ettertanke.

Ønsker du et foredrag med Erik Hanøy? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Erik Hanøy er kjent for å være en underholdende og engasjerende foredragsholder, med seks års erfaring fra scener over hele Norge. Han har 25 års erfaring fra media som programleder for Radio 1 og NRK Hordaland.

Erik har tidligere vært fast skribent for Bergens Tidende og underholdt leserne med sine skråblikk på hverdagslivet. Han er i dag under kontrakt som fotballkommentator for Eurosport Norge.

Gjennom de siste årene har Erik blitt en etterspurt foredragsholder og konferansier med oppdrag landet over. Eksempler på oppdragsgivere er Equinor, Helse Bergen, Sparebanken Vest, Tryg Forsikring, NAV og en rekke fagforeninger. Han blir også brukt mye som konferansier, taler på konferanser og speaker på idrettsarrangementer.

Skap deg en bedre arbeidsdag

I dette foredraget får man både gjenkjennelige erfaringer, ettertanke, motivasjon og en god dose med humor og latter. Erik balanserer på en perfekt måte mellom det alvorlige i kombinasjon med humor. Og resultatet blir en herlig sekvens hvor du får både faglig input, inspirasjon og motivasjon i hverdagen.

Gjennom foredraget får du blant annet høre om:

  • Hvorfor vi skal gidde å yte vårt beste på jobb?
  • Hva er viktigheten med bedre trivsel og mestringsfølelse?
  • Hvilke fordeler kan vi oppnå dersom vi stadig forbedrer oss?
  • Hva kan motivasjonen gjøre på en arbeidsplass på godt og vondt?
  • Hva er konsekvensene om vi ikke blir bedre og står på stedet hvil?
  • Er det tilfeldigheter som gjør at det er din kollega rykker opp en stilling?
  • Hvordan er det med endringer og hvordan kan man ta imot dette?

Vi i Foredragsholder AS har en oppfordring til deg som leser denne teksten:
«La heller Erik få en time til å fortelle det du som leder prøver å si gjennom et helt år, det er både mer effektivt og veldig mye morsommere»

Send en uforpliktende forespørsel på Erik Hanøy

Relaterte foredragsholdere