Bjarne Brøndbo

Eksamen hver dag, verdier og konsekvenser

Bjarne Brøndbo forteller historier om D.D.E Gjennom foredraget «eksamen hver dag» og om hvordan denne suksessen har vært mulig. Bjarne er en motiverende, hardtarbeidende og engasjerende foredragsholder.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Bjarne Brøndbo? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Bjarne Brøndbo er den folkelige trønderen fra Namsos og har i tillegg til suksess med DDE et fantastisk foredrag!

Den folkelige trønderen fra Namsos, vokalisten i DDE forteller om hvordan det hele startet, måten bandet har jobbet gjennom alle disse årene, detaljplanleggingen og viktigheten med rett fokus i et prosjekt.

Verdier
Man får høre om grunnleggende verdier som å stå opp om morgenen, alltid møte opp på jobb, det å utføre arbeidet etter beste evne til enhver tid og det å ikke skylde på dagsformen, altså innstilling.

Gjennom foredraget får man også høre om det som går på forberedelser, oppmøte, gjennomføring, endringsevne og feiring av suksess.

Konsekvens
Hva hadde skjedd om DDE ikke hadde levert varene med tanke på omdømme, markedsposisjon, dårlige inntjening og mindre motivasjon med tanke på å komme på jobb?

Foredraget med det lille ekstra.

Foredrag med Bjarne byr også på dette lille ekstra i form av at han både er morsom og at man avslutningsvis får oppleve et par sanger hvor Bjarne synger og spiller piano.

Foredraget til Bjarne har en varighet fra 60 til 90 minutter. Ta kontakt for booking av foredrag med Bjarne Brøndbo.

 

Send en uforpliktende forespørsel på Bjarne Brøndbo

Send en uforpliktende forespørsel på Bjarne Brøndbo

Kategorier for Bjarne Brøndbo

Relaterte foredragsholdere