Bjarne Brøndbo

Bjarne Brøndbo

Eksamen hver dag, verdier og konsekvenser

Bjarne Brøndbo forteller historier om D.D.E Gjennom foredraget «eksamen hver dag» og om hvordan denne suksessen har vært mulig. Bjarne er en motiverende, hardtarbeidende og engasjerende foredragsholder.

Ønsker du et foredrag med Bjarne Brøndbo? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Book et foredrag med den folkelige trønderen fra Namsos, Bjarne Brøndbo!

Vokalisten i DDE forteller om sin musikalske reise fra start til slutt. Bjarnes måte å formidle hvordan DDE-eventyret startet, måten bandet har jobbet sammen gjennom karrieren, detaljplanleggingen og viktigheten med rett fokus i et prosjekt, vil trollbinde publikum.

Dette er et foredrag med det lille ekstra. I tillegg til at det Bjarne kommuniserer er matnyttig for enhver bedrift og organisasjon er han både inspirerende og morsom, i tillegg får publikum en bonus som avslutning hvor han spiller piano og synger et par sanger for å toppe det hele.

Verdier. 

Bjarne snakker om grunnleggende verdier som å stå opp om morningen, alltid møte opp på jobb, utføre arbeid etter beste evne til enhver tid og det å ikke skylde på dagsformen. Kort fortalt er det et foredrag om rett innstilling og ha et positivt syn på livet. Gjennom foredraget får du også høre om det som går på forberedelser, oppmøte, gjennomføring, endringsevne og feiring av suksess.

Konsekvens. 

Hva hadde skjedd hvis ikke DDE ikke hadde levd opp til sitt omdømme og markedsposisjon? Og hvor viktig er det å ha en positiv innstilling og fokus på de rette tingene når motivasjonen til å fortsette og inntekten synker?

Bjarne som foredragsholder er en unik sammensetning av historieforteller og feel-good stemning. Han byr til og med opp til dans med et par sanger i slutten av foredraget, hvor han synger og spiller piano. Foredraget varer 60-90 minutter. 

 

Send en uforpliktende forespørsel på Bjarne Brøndbo

Relaterte foredragsholdere