kreativitet

Ravi

Hva er kreativitet

Norges ukronede konge av sommer-hits holder foredrag om kreativitet. Hva kjennetegner en kreativ prosess? Finnes det noen knep for å komme på glid i arbeid som bør være nytenkende?

Ønsker du et foredrag med Ravi? Send en oss uforpliktende forespørsel.

-Ivar «Ravi» Johansen har 3 førsteplasser på VG-lista og låter som Dødsøt, Utadæsjælåplevelse, Tsjeriåu og E-ore.  Han er kjent for alt fra rapping til programleder både i TV og radio. Han har gått av med seieren og vunnet to gullruter for programmet «landeplage».

Men visste du at han også gjør en rekke foredrag og workshop for firmamarkedet?

Foredrag: Kreativitet er…..?

Hva kjennetegner en kreativ prosess? Finnes det noen knep for å komme på glid i arbeid som bør være nytenkende?

Ravi prater, synger og spiller seg gjennom en skoletime, noen ganger danser han litt også. Publikum får en solid inspirasjonsinnsprøytning, i tillegg til at et par kreativitets-myter avlives.

Ravi forteller blant annet om hvordan noen av Norges landeplager ble til, og det er ikke alltid suksessen var veldig planlagt i forkant. Han forteller viktigheten med kreativitet, samt det å være nytenkende i strategiske sammenheng.

Ravi skreddersyr alltid sine foredrag ut fra hvert firma sitt agenda.

Workshop

I denne to-timers seansen avslører Ravi en del av hemmelighetene bak en Landeplage, en låt som kaster seg over ørene dine og nekter å slippe taket. I tillegg lager workshop-deltagerne sine egne landeplager, under ledsagelse og coaching av Ravi.

Dette kan være en fin anledning for å lage en inspirasjons-sang, skape samhold eller meisle ut sentrale verdier for bedriften din. Deltagerne deles inn i grupper, som skriver hver sin sang. Resultatet er enkle, fengende sanger som deltagerne selv skal fremføre, snart er det konsert. Konserten bringer alltid frem latter og smil, kanskje noen tårer, og stum overraskelse over hva kolleger eller venner faktisk kan komme opp med kreative bidrag.

Hvis Ravis workshop er en del av et større arrangement, er det selvfølgelig mulighet for å presentere sangene senere på dagen, eller etter en middag bankettmiddag seinere på kvelden. Det kan også være en morsom løsning å lage en jury (med Ravi i spissen), foreta en kåring av beste bidrag og premiering av deltagerne.

Og for å toppe det hele så kan Ravi kjøre en minikonsert etter desserten og før kveldend band og DJ spiller opp til dans.

Ravi skreddersyr alltid sine workshop ut fra hvert firma sitt agenda.

Send en uforpliktende forespørsel på Ravi

Relaterte foredragsholdere