Eskil Rønningsbakken

Eskil Rønningsbakken

Nye muligheter & mål

Verdens fremste balansekunstner snakker om nye muligheter og mål, balansen i alt vi gjør, målsetning og krativitet, samt sikkerhet og arbeidsulykker. Som en bonus i foredraget avslutter Eskil med et lite "closeup" stunt

Ønsker du et foredrag med Eskil Rønningsbakken? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Det hele begynte som vågal lek i oppveksten hjemme på Vallset i Hedmark. 30 år senere er han blitt kjent verden over og TV-kanaler som Discovery Channel, CCTV og BBC viser flere ganger årlig nordmannen i sine programmer. Hvordan er dette mulig, og hva er det som gjør at Eskil Rønningsbakken gang på gang ser nye muligheter, der andre snur seg vekk og lukker øynene?

Balansekunstneren vokste opp i en familie med tradisjoner for å skape sine egne arbeidsplasser. At han skulle reise kloden rundt og gjøre noe denne verden aldri hadde sett før, var det få som trodde da han i tenårene forlot hjembygda. Kombinasjonen hardt arbeid, kreative løsninger og det å stadig se nye muligheter, har ført Rønningsbakken til alt fra statsledere og til verdens rurale ytterpunkter.

Selv forteller han at en bilulykke i 2000 ble et viktig vendepunkt i hans liv. Betydningen av hva som var en dårlig dag ble endret totalt, etter å ha kjempet to runder i retten og sonet et halvår for uaktsom kjøring.

Eskil Rønningsbakken er i dag en ofte brukt foredragsholder både i Norge og andre land.

I sitt møte med publikum forteller han sin historie og spisser gjerne foredraget rundt et eller flere av følgende emner:

Nye muligheter og mål.
Ofte virker utfordringer vi møter både i arbeidsliv og det private rom uoverkommelige, og enkelte setter seg også skyhøye mål de må gi opp halvveis. Kan alle nå sine mål? Hvordan nå et felles mål i team der mennesker motiveres ulikt. Hvordan bruke tidligere erfaringer til å lykkes på nye arenaer.

Balansen i alt vi gjør.
Vi snakker til stadighet om balanse og gjerne i ulike former. Kan alle typer balanse sammenfattes i et begrep? Hvordan kan det å tenke balanse i et helhetlig og sammensatt bilde, hjelpe oss mot det ultimate resultat?

Sikkerhet der det mentale spiller en sentral rolle.
I Norge har vi en av verdens strengeste sikkerhetsreglementer i arbeidslivet. Hvorfor forekommer likevel arbeidsulykker? Hvorfor bør tankegang og trening spille en like stor rolle som ytre tekniske hjelpemidler

Få verdens fremste balansekunstner på besøk!

Eskil sitt foredrag har varighet på rundt en time, han bruker noen filmklipp fra ulike ekspedisjoner for å forsterke det verbale, samt avslutter med balanse close-up. Eskil kan gjøre sitt foredrag på norsk, tysk, engelsk og spansk. Eskil gjør også oppdrag der store høyder er involvert.

Hva er det egentlig Eskil gjør, hva er drivkraften bak og hvordan forbereder han seg? La deg begeistre og bli med Super Human Eskil Rønningsbakken på en fascinerende reise. Han tar publikum med inn i en engasjerende, visuell og fysisk fortelling, der han er i kontakt med hele vår livssyklus. Eskil forteller hvorfor det er så viktig at vi mennesker finner balanse i livet, men også søker mot nye topper og beveger oss ut av komfortsonen.

 

Rønningsbakken tilpasser sitt foredrag til ulike bransjer og tematikk. Det er også mulig å kombinere foredraget med et eget «Super Human Academy», der publikum selv får prøve seg på balanseaktiviteter enkeltvis eller i grupper.

Tilbakemeldinger fra tidligere kunder.

Tor Bekken, Adm. dir Asko:«Et fantastisk foredrag og en opplevelse som ble veldig godt linket til vår tematikk».

Bjørn Wiik, Adecco Group:«Vi ønsket en motivator som var noe annet en tidligere idrettsutøver eller noen fra finansverden og valgte Eskil. Adecco Group er kjempefornøyde og anbefaler Eskils foredrag videre».

Kjartan Salvesen, Markedssjef Viking Fotballklubb: «Vi hadde med Eskil Rønningsbakken til Nice sammen med 150 samarbeidspartnere. Et foredrag som inneholdt alt og trollbandt våre samarbeidspartnere.»

Marianne Langeland, Lyse:«I Lyse brukte vi Eskil for å forsterke budskapet i markeringen vår inn i det grønne skiftet. God dialog undervegs gjorde at Eskils innslag var med å sette prikken over i-en på arrangementet.»

Send en uforpliktende forespørsel på Eskil Rønningsbakken

Kategorier for Eskil Rønningsbakken

Relaterte foredragsholdere