Jan Kvalheim

Tom Riis

Jan Kvalheim

Trivsel på arbeidsplassen

Etter 10 år som profesjonell volleyballspiller med 150 døgn i året på et lite dobbeltrom med sin makker Bjørn Maaseide lærte duoen viktigheten av et godt arbeidsmiljø som kan overføres inn i en hver organisasjon.

Ønsker du et foredrag med Jan Kvalheim? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Jan Kvalheim har sammen med Bjørn Maaseide vunnet EM Gull, VM gull i sandvolleyball og har 7 seire i World Tour og var et av Norges største idrettsnavn på slutten av 90-tallet og starten av 2000. Han spilte volleyball profesjonelt i Frankrike og Italia og hadde 125 landskamper for Norge.

De seinere årene har han jobbet for Olympiatoppens Utøverkomite, vært PR rådgiver ved Kragerø Resort og jobber i dag innenfor TV produksjoner hvor han skaffer deltagere til ulike program som Mesternes Mester, Maskorama, Familiens Ære, Idrettsgallaen, Farmen Kjendis, ++. Han har den siste tiden lansert InterPadel med bl.a. Bjørn Maaseide og Thor Hushovd, som har padel tennis sentre i hele landet.

Med sine erfaringer er Jan blitt en ettertraktet foredragsholder som leverer inspirerende og motiverende foredrag om arbeidsmiljø. I tillegg til at deltagerne blir motiverte gjennom foredraget er det viktig for Jan at deltagerne får med viktige verktøy tilbake i hverdagen.

Trivsel på arbeidsplassen

Jan snakker om hvordan man skaper en god kultur og framsnakking på arbeidsplassen, viktigheten med å gjøre gode gjerninger med hverandre og hva hver enkelt kan gjøre for å få et godt arbeidsmiljø. Han forteller om viktigheten at man skal skape noe artig gjennom uken og ikke bare på fredagen når det er kake eller vinlotteri. Man får det mye gøyere om man tør å tenke litt utenfor boksen og hva skal egentlig til for at de ansatte gleder seg til å reise på jobb.

Gjennom foredraget får du også høre om dette med å unne andre suksess, at uenighet på arbeidsplassen kan være bra om man ikke misliker de som mener noe annet enn en selv. At alle må svelge noen kameler på en arbeidsplass, viktigheten med lojalitet og han stiller spørsmål om hvordan de ansatte ønsker å bli husket den gangen de skal slutte på arbeidsplassen.

Man får høre morsomme historier om hvordan han selv lagde enkle rutiner fra Volleyballbanen som gjorde at han fikk ut av det beste av seg selv og sine kollegaer. Han forteller om at en blid ansatt skaper flere blide ansatte og at det ikke skal mye til for at det positive hjulet skal gå rundt.

Jan kan også fortelle om viktigheten med og sikte høyt selv om man ikke alltid når målene sine. Jan har mange eksempler på norske og utenlandske kjente profiler som passer godt inn i tematikken. Ja han selv jobbet en periode med å finne hovedsponsor for Manchester Unitited, og selv om ikke dette ble noe av så var prosessen utrolig gøy og man fikk masse faglig ut av prosessen.

Workshop – la de ansatte lage sitt egne UBUNTU

Etter et foredrag på rundt 45-60 minutter kan Jan også lage en liten workshop på rundt en time hvor de ansatte skal lage sitt egne «Ubuntu» Ordet er et slagord som de norske håndballgutta bruker før/under kampene/treningene og kommer opprinnelig fra Sør-Afrika, og er navnet på en humanistisk idelogi som fokuserer på menneskers relasjoner med hverandre.

For håndballgutta har de sammen funnet ut at dette kampropet betyr samhold, å jobbe for laget og ikke minst å gi alt for hverandre. Et ord, som igjen betyr noen få viktige kjerneverdier for laget.

Gjennom en liten workshop etter foredraget geleider Jan gruppen til å finne noen få viktige kjerneverdier som er viktig for de ansatte og arbeidsmiljøet. Et ord som bør være synlig for de ansatte i hverdagen, et verktøy i det daglige arbeidet som kan være et av flere tiltak for arbeidsmiljøet i din bedrift eller avdeling.

Send en uforpliktende forespørsel på Jan Kvalheim

Relaterte foredragsholdere