Rune Semundseth

Rune Semundseth

Medarbeidere & samspill

Tankevekker Rune Semundseth holder foredrag og kurs innenfor tema som medarbeiderskap, tydelig lederskap, medarbeidersamtalen, lyttekunsten, samskaping og gode team og bedriftskultur eller som Rune ville sagt det: virksomhetskultur.

Ønsker du et foredrag med Rune Semundseth? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Tankevekker Rune Semundseth er i dag en av de mest etterspurte foredragsholderne i Norge. Han er en fremragende workshop- fasilitator og foredragsholder innenfor lederskap og medarbeiderskap. I tillegg driver han sitt eget selskap som leverer blant annet arbeidsprosesser for kunder hvor de tar i bruk gode verktøy og metoder for lederskap og medeierskap, samt tilhørende temaer som målstyring og selvledelse.

Ved siden av sin suksessfulle karriere som foredragsholder, har han gitt ut en rekke bøker som deretter er blitt utarbeidet foredrag og kurs på. Så langt har Rune hjulpet hundrevis små og store norske virksomheter!  Rune leverer alltid inspirasjon og vilje til utvikling, mestring, medbestemmelse, mening og tilhørighet i jobben.

Foredragene er sterkt aktiviserende og gjør deltakerne i stand til å tenke gjennom egne forbedringsmuligheter og til å ta bevisste og fordelaktige valg. Rune tror på medarbeiderskap og at hvert enkelt individ har noe å komme med og bidra med – samtidig som alle og enhver har et selvstendig ansvar for å videreutvikle seg og trimme ferdigheter & evner.

I alle sine foredrag og workshop vil Rune avtale en prat med oppdragsgiver for å kunne tilpasse foredraget eller kurset til deres ønsker og behov. Man kan enten booke foredrag, workshop eller dagskurs. Det mest bookede formatet er at Rune kjører 1,5 time foredrag og etter en liten pause går over til 1,5 time med workshop.

Ved å klikke inn på de ulike foredragene nedenfor finner man mer info om det enkelte tema man kan booke.

Foredrag

Send en uforpliktende forespørsel på Rune Semundseth

Relaterte foredragsholdere