Amund Fjeldstad

Sunt bondevett på jobben

De ansatte er viktige og at alle kan bidra for å løfte bedriftskulturen. Amund har spesialfelt innenfor ledelse og bedriftskultur, fasilitering, implementering av strategi, kommunikasjon, og kundedialog/salg, og pep-talks.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Amund Fjeldstad? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Amund vokste opp på gård med en mor som vasket og strøk pengene og en far som var sindig uansett hva som skjedde. Når regnet høljer ned, tar ikke bonden det personlig. Med inspirerende historier fra oppveksten på landet, minner Amund oss på at suksess kommer innenfra.

Amund startet som ung konsulent i Oslo, og endte opp som europasjef for det amerikanske selskapet Gartner, med ansvar for mennesker i 30 land. Nøkkelen til suksessen var det han lærte på gården i oppveksten.
Han ga ut boka «sunt bondevett på jobben» og var på TV2, P2 og i riksavisene.

I foredraget klemmer han på triggerpunkter, rører hjerter, og smører lattermuskler.

  • Hvordan snakke med utlendinger uten engelsk?
  • Hvordan jobbe hver dag, hele året, i ti år uten ferie – og være like blid?
  • Hva gjorde muttern når sykebilen feilaktig tok med seg fattern, mens karen med hjerteinfarktet lå igjen på kjøkkengulvet?
  • Hvilke grep tar du for å riste av deg irritasjon?
  • Hva er nøkkelen til livsoptimistisme, helt fram til den siste timen?
  • Sunt bondevett betyr å forholde seg effektivt til det som skjer.
  • I foredraget minner Amund oss på at vi ofte har mye å gå på!

Foredraget passer for virksomheter som er opptatt av at alle de ansatte er viktige og at alle kan bidra for å løfte bedriftskulturen. Varighet på foredragene ligger på 45 til 60 minutter, og Amund holder også halvdags- og heldagssamlinger.

Han holder foredrag digitalt på Teams, Zoom, Skype etc. Hans spesialfelt er ledelse og bedriftskultur, fasilitering, implementering av strategi, kommunikasjon, og kundedialog/salg, og pep-talks. Det han snakker om er ekte og jordnært, og han har selv jobbet både på gulvet og høyere opp. Amund har gitt ut fire bøker om disse temaene.

”Den karakteristikken du gir av livet på bygda og på gården, den ballasten du har fått med deg hjemmefra og hvordan du trekker veksler til arbeidslivet er helt utrolig! Når jeg hører hvordan du drar fram muttern og fattern i alle sammenheng kommer både tårer og latter! Du beskriver dem på en fantastisk, positiv og morsom, men samtidig alvorspreget måte. Her er det mye å hente for noen og enhver! «Se alltid lyst på livet, sa mor og far til meg…» Takk for visdom, kloke ord og også gode minner fra en svunnen barndom!»

Send en uforpliktende forespørsel på Amund Fjeldstad

Send en uforpliktende forespørsel på Amund Fjeldstad

Kategorier for Sunt bondevett på jobben

Relaterte foredragsholdere