Vidar Davidsen

Vidar Davidsen

Teamutvikling & motivator

Vidar Davidsen kaller seg Motivator & Trener og dere vil raskt forstå hvorfor! Han er en engasjert og tilpasningsdyktig foredragsholder og konferansier, som til daglig jobber med ledertrening, teamutvikling og prestasjons-heving.

Ønsker du et foredrag med Vidar Davidsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Inspirasjon og underholdning eller faglig og personlig påfyll? Eller passende blanding? DU som oppdragsgiver bestemmer. Vidar tar en samtale med dere og skreddersyr foredraget til målgruppen i forhold til utfordringene deres, slik at han kan inspirere, bygge stolthet og gi mestringsfølelse hos de som hører på. Vidar har vært en populær foredragsholder i snart 20 år.

Temaer i Vidar sine foredrag kan være

  • Ledelse og teamutvikling.
  • Kulturbygging, feedback og prestasjonsheving.
  • «Inches Speech» – om marginene som avgjør!
  • Endringsprosesser, og om å få alle med
  • Å bygge slagkraftige og robuste team?
  • Effektivisering av ledergruppen.
  • Hvordan får medarbeiderne de lederne de fortjener, og hvordan får lederne de medarbeiderne de fortjener?
  • Høre om kommunikasjonsfeller som skaper konflikter?

Mulighetene er mange – dette skreddersøm, ikke standard foredrag. Du kan få et foredrag på 1-2 timer til opplegg over flere dager. Davidsen jobber med endringsprosesser, leder- og teamutviklingsprosesser i nasjonale og internasjonale selskaper og er sparringspartner for ledere i forbindelse med prestasjonsheving og endring.

I sin konsulentvirksomhet har han trent ledergrupper og bistått i utviklingsprosesser innen mange ulike bransjer: olje, produksjon, finans, retail, salg, helse, IT, dagligvarer, byggevarer, Kriminalomsorgen, Politiet, m.fl.

Han spilte 46 landskamper i fotball og er Vålerengas mestvinnende person gjennom tidene. Han trente i mange år toppklubbene Vålerenga, Strømsgodset og Lyn, og vet hva det vil si å levere under press.

Vidar er utdannet fysioterapeut, har mellomfag i pedagogikk og UEFAs høyeste trenerutdanning. Du kjenner han sikkert også som ekspertkommentator for Viasat i Champions League siden 1997.

Vidar er selvutnevnt «vestlandsambassadør» med lisens til å snakke pent om både Vestlandsfanden og den vakre bygda Berle ytterst i Nordfjord. I tillegg har han dusinvis av fotballskrøner på lur…

Send en uforpliktende forespørsel på Vidar Davidsen

Relaterte foredragsholdere