Salgskurs

Øystein & Terje

Få fart på salget

Har du lyst til å høre hvorfor toppselgerne blir bedre enn sine kollegaer og konkurrenter? Tror du noen av dine selgere har mer å gå på dersom de justerer litt innstilling og salgsteknikk?

Ønsker du et foredrag med Øystein & Terje? Send en oss uforpliktende forespørsel.

På det varmeste anbefaler vi salgskurs med Øystein og Terje. De gir en eller flere dager med inspirasjon og læring på et topp nivå. Gutta går for å være best i Norge på akkurat det de kan mest om, nemlig salg. Du vil i tiden med disse gutta bli inkludert og motivert.

Øystein har sin bakgrunn i Hertz hvor han jobbet som daglig leder for booking kontoret i 6 år hvor han blei kåret til til Europas beste booking sjef i samtlige år. Han har også svært gode resultater som bedriftsselger. Øystein har holdt kurs siden 2001 og på fulltid siden 2007.

Terje startet som bedriftsselger i Hertz og hadde 100 % volumøkning løpet av de 3 siste årene som selger, da som salgssjef i hertz Norge. Han har også studert ved Norsk Hotellhøyskole i Stavanger og har jobbet mange år i hotellbransjen. Terje har holdt kurs siden 2001 og på fulltid siden 2007

Sammen er dette radarparet vel anvendte penger og de vil gi deg timer du vil ha igjen for og de blir som regel booket på nytt et halvt år eller et år seinere for å videreutvikle sine kursdeltagere.

Salgskursene blir ofte satt opp som en kick Off, fordi de er morsomme, underholdende og lærerike. Salgskursene tilpasses din bedrift.

De kan også legge vekt på å trene mellom ledere før og etter salgskurset for å få et best mulig resultat før og etter kurset.

Om du ønsker foredrag kan gutta også tilby dette.

Få fart på salget

Få fart på salget, er selskapetets signaturforedrag som høster strålende tilbakemeldinger fra mange ulike bransjer de siste årene! Med enkle metoder og humoristisk vinkling blir du her satt inn i historier og eksempler du kan kjenne deg igjen i og ikke minst lære av! Foredraget er basert på erfaringer selskapet av plukket opp de siste 15 år fra kanskje noen av Skandinavias aller beste selgere! Foredraget passer for alle i organisasjonen som har kundekontakt. Ikke bare selgere!

Få fart på møtebookingen

Det finnes ingen fasit på hvordan du som selger lykkes med salget, men etter mange års erfaring er høy aktivitet rundt møtebooking ofte suksessformelen for økt salg. Et stort antall selgere frykter å måtte ta opp telefonen for å booke møter med potensielle kunder. Hvorfor? Enkelt – vi liker ikke å bli avvist samt å bli oppfattet som pågående. Dette foredraget gir dine selgere en boost i hvor enkelt møtebooking kan gjøres, samt hvordan du finner de riktige kundene – hver gang!

Få fart på butikksalget

En stadig voksende andel av norske forbrukere legger igjen store summer i varehandel på nett. Er det da slik at vi er i ferd med å slutte å handle i tradisjonelle butikker? Svaret på dette er selvfølgelig NEI, men vi som forbrukere stiller større krav, og ikke minst har vi høyere forventning til hva en god serviceopplevelse innebærer. De siste årene har vi utviklet et program med flere av landets største kjøpesenter hvor hovedfokus har vært: “Selg meg mer, og du gjør meg en tjeneste”.

 

Send en uforpliktende forespørsel på Øystein & Terje

Kategorier for Øystein & Terje

Relaterte foredragsholdere