Anne Sophie Gjems

Anne Sophie Gjems

Nysgjerrighet, den nye superkraften

Hvordan kan psykologisk trygghet bli driveren som gjør at vi presterer godt og trives sammen på jobb? Anne Sophie er et fyrverkeri på scenen og tar med tilhørere på en spennende reise der vi virkelig får kjenne på viktigheten av de relasjonene vi omgir oss med, både på jobb og hjemme.

Ønsker du et foredrag med Anne Sophie Gjems? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Anne Sophie skreddersyr foredrag med fokus på psykologisk trygghet, nysgjerrighet, gode samtaler og sterke relasjoner for å utvikle ledere, team og organisasjoner. Hun har en egen evne til å nå gjennom til publikum med en god blanding av forskning, humor, latter og sårhet.

Hun skaper begeistring for å lage rom for gode og viktige samtaler, jevnlig og over tid! Inspirasjon er viktig, men vel så viktig er å sette inspirasjonen i en struktur som passer i din organisasjon, over tid.

Anne Sophie hadde vært leder i næringslivet mange år, men opplevde at åtte år som ungdomsskolelærer virkelig ga den tøffe ledertreningen. Det ga en innsikt om at nysgjerrighet, det er virkelig en superkraft.

Hun snakket om realasjonsdrevet kultur, hva det er og hvordan vi gjør det. Psykologisk trygghet i praksis, tillitsfulle relasjoner og nysgjerrighet som superkraft – ledelse og team.

FuelBox

Hun bruker FuelBox som verktøy som er består av ulike bokser man kan bruke som en workshop i tilknyttet til sitt foredrag, for de som ikke ønsker å bestille dette tar hun ut spørsmål som er i boksene og kombinerer dette inn i foredraget slik at man får en kommunikasjon med gjestene underveis i foredraget.

Med FuelBox vil man ta dere med fra HVORFOR relasjoner på jobb er viktig, til et konkret HVORDAN man kan jobbe med relasjonene, jevnlig og over tid. Hvordan kan vi prestere enda bedre sammen gjennom bevisst jobbe med å styrke relasjonene mellom kollegaer? Nysgjerrighet kan være den nye superkraften!

Mulighetene er mange alt fra foredrag/workshops med en varighet fra 20 minutter til flere timer. Mange booker den populære varianten på 90 minutter medet inspirasjonsforedrag/ i kombinasjon med en workshop der hun bruker FuelBox, et verktøy med meningsfulle, spennende, utfordrende og morsomme åpne spørsmål, for å skape refleksjon og relasjoner med mål om å prestere enda bedre sammen!

Foredrag

Send en uforpliktende forespørsel på Anne Sophie Gjems

Relaterte foredragsholdere