Anne Sophie Gjems

Nysgjerrighet, den nye superkraften

Hvordan kan psykologisk trygghet bli driveren som gjør at vi presterer godt og trives sammen på jobb? Anne Sophie er et fyrverkeri på scenen og tar med tilhørere på en spennende reise der vi virkelig får kjenne på viktigheten av de relasjonene vi omgir oss med, både på jobb og hjemme.

Stikkord:

Ønsker du et foredrag med Anne Sophie Gjems? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Anne Sophie skreddersyr foredrag med fokus på psykologisk trygghet, nysgjerrighet, gode samtaler og sterke relasjoner for å utvikle ledere, team og organisasjoner. Hun har en egen evne til å nå gjennom til publikum med en god blanding av forskning, humor, latter og sårhet.

Hun bruker FuelBox som verktøy og tar dere med fra HVORFOR relasjoner på jobb er viktig, til et konkret HVORDAN man kan jobbe med relasjonene, jevnlig og over tid. Hvordan kan vi prestere enda bedre sammen gjennom bevisst jobbe med å styrke relasjonene mellom kollegaer? Nysgjerrighet kan være den nye superkraften!

Etter mange år som leder i legemiddelindustrien, var det jobben som ungdomsskolelærer som virkelig ga bratt læringskurve rundt ledelse som fag!

Eksempler på foredrag:

  • Relasjonell kultur som gamechanger på arbeidsplassen (passer til alle firmaer)
  • Nysgjerrighet – den nye superkraften? (passer til alle firmaer)
  • Relasjoner på timeplanen (passer for alle skoleslag, også foreldremøter)

Anne Sophie sine foredrag/workshops har en varighet på alt fra 20 minutter til flere timer. Mange booker den populære varianten på 90 minutter med inspirasjonsforedrag/TalkShop/WorkShop der hun bruker FuelBox, et verktøy med meningsfulle, spennende, utfordrende og morsomme åpne spørsmål, for å skape refleksjon og relasjoner med mål om å prestere enda bedre sammen!

«Anne Sophie utstråler naturlig energi og formidler faglig innhold med en riktig dose humor. Hun tør å være personlig og engasjerer dermed tilhørerne. Anne Sophie bidro til en fantastisk lansering av FuelBox Pareto Bank hvor hun engasjerte og utfordret oss alle. Resultatet er at vi har fått en god forståelse for kraften det ligger i nysgjerrigheten og det gode spørsmål.» Tiril Haug Villum, CEO Pareto Bank.

Send en uforpliktende forespørsel på Anne Sophie Gjems

Send en uforpliktende forespørsel på Anne Sophie Gjems

Kategorier for Nysgjerrighet, den nye superkraften

Relaterte foredragsholdere