Aiman

Aiman Shaqura

Jakten på den norske drømmen

Gjennom 12 år på flukt til en rekke gasellebedrifter forteller Aiman om mangfold, inkludering, minoriteter, innovasjon, entreprenørskap, grunder-virksomhet og samfunnsansvar.

Ønsker du et foredrag med Aiman Shaqura? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Aiman kom til Norge som serieflykning etter 12 år på flukt fra en blodig borgerkrig. Uten å kunne det norske språket, lå langt bak på skolen og foreldrene hadde ikke råd til å sende han på skoletur. Til tross for at ikke oddsene var på hans side har han likevel skapt flere gasellebedrifter og nådde 100 millioner i omsetning på få år via mottoet «det handler ikke om å få, men det handler om å få det til»

Gjennom humor og stort engasjement får du høre om at vi lever i en verden i endring hvor minoriteter er den nye majoriteten. Du får høre om at tiden vi lever i med ny teknologi og tøff konkurranse og om hvordan vi som samfunn og bedrifter kan dra nytt av mangfoldet. Aiman har også startet prosjektene “Give a Job” og “Charge Inclubator”, hvor innovasjon og sosial bærekraft står i sentrum- Via disse og flere andre tiltak har Aiman fått internasjonal oppmerksomhet av både FN og Europarådet.

Foredrag passer og tilpasses et vidt spekter, enten det er næringslivet, privat sektor, politikere eller det offentlige. Enten han holder foredrag for ungdom som akkurat er kommet til Norge eller som sliter å få jobb til toppledelse i ulike selskap blir det suksess og fantastiske tilbakemeldinger. Gjennom foredraget får du høre historien om å komme til Toten som serieflyktning til reisen mot seriegründer med omsetning på over 100 millioner. Du får høre foredraget som er alt annet enn kjedelig, som er inspirerende og meget læreriktig.

Foredraget tar for seg

  • Historien fra flykning uten å kunne språket til seriegründer og suksess.
  • Mangfold, inkludering, raushet og medmenneskelighet
  • En felles fremtid skapes ved trygghet, kommunikasjon og tilhørighet
  • Minoriteter er den nye majoriteten
  • Det handler ikke om å få, men det handler om å få det til
  • Innovasjon og gründervirksomhet
  • Sosialt entreprenørskap i praksis
  • Det grønne skiftet og bærekraft som konkurransefortrinn
  • Planlegging for fremtidig suksess

Blir med på et spennende foredrag hvor Aiman deler sin historie, han kan også tilpasse sitt foredrag om det er noen få temaer din bedrift eller organisasjon ønsker å gå i dybden på.

Send en uforpliktende forespørsel på Aiman Shaqura

Relaterte foredragsholdere