Bianca Simonsen

Hilde Brevig

Bianca Simonsen

Gjør en forskjell

Bianca er en prisvinnende kurs og foredragsholder som holder foredrag innenfor temaer som arbeidsglede og hverdags magi, selvtillit og selvfølelse, utbrenthet, motgang, endring og omstilling, samt pårørende og yrkesgrupper som jobber med mennesker i sorg og krise.

Ønsker du et foredrag med Bianca Simonsen? Send en oss uforpliktende forespørsel.

Med et forrykende engasjement og entusiasme forener Bianca teori, praksis, anerkjent forsking og egne erfaringer i sine forelesninger. Hun gjør fagstoff enkelt og har en inkluderende og motiverende foredrags stil. Hun har en energi man kan misunne, og er ærlig, ekte, varm og en meget raus person. Hun har jobbet som formidler i over 13 år og legger spesielt vekt på at deltagerne skal sitte igjen med konkrete verktøy, i tillegg til ny inspirasjon og mot.

Bianca er deleier blant annet i Gjør en forskjell as, som driver og startet et av et av landets første mentale treningssenter i 2018 for å bidra til å stryke menneskers mentale helse. Vinteren 2024 kom deres mentale treningsoppgaver med fokus på takknemlighet på 12 millioner melkekartonger, et handlekraftig samarbeide med Q meieriene.

Av formell utdannelse har Bianca en bachelorgrad i barnevern med videreutdanning i veiledning, samt grunnfag kunst og håndverk. Hun har jobbet som forsterket fosterhjem i 8 år for til sammen 4 ungdommer. Hun har lang erfaring som familierådskoordinator fra Bufetat.

Bianca har flere sertifiseringer blant annet i relasjonell ledelse, Gottman Couples therapy Training, og emotional coaching raising an emotionally intelligent child. Samt Managing emotions in times of uncertainty & stress fra Yale.

I dag driver hun også den populære podkasten Snakk Om med over 1.5 million nedlastninger, sammen med sin kollega og ektemann Espen Simonsen. Hennes kompetanse innenfor kommunikasjon og hva som skaper robuste relasjoner, både privat og på jobb er svært etterspurt.

Hun har undervist på universitet, og over 4.500 par blant annet i Forsvaret, og Bufetat. Hun har også jobbet som innleid konsulent for å skape robuste team med mye arbeidsglede og mot.

Hennes største styrke og drivkraft som foredragsholder er hennes energiske tilstedeværelse og driv. Hun er dyktig på å omgjøre visjoner om til enkle hverdagslige aktiviteter, og synliggjøre at det ofte er de små tingene gjentatt over tid som virkelig betyr noe.

Hun er kjent for å bruke humor som et viktig virkemiddel. Med kunnskap, energi, smittende humør og tydelighet beriker og berører Bianca sine tilhørere både i et foredrag, workshops eller undervisning over flere dager.

Foredragene nedenfor kan også leverer som kurs og workshop.

Foredrag

Send en uforpliktende forespørsel på Bianca Simonsen

Kategorier for Bianca Simonsen

Relaterte foredragsholdere